(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю тех кто по несколько лет тут сидели без документов, а потом начались война и они быстренько все получили
-
та ні, в Данії не складно якщо тебе туди наймають в ІТшку. Я так колись ледь не переїхав
-
навіть зараз існують люди яким так роблять до чого тут це? мова йшла зовсім про одне, а ви мені тут доказуєте, як буває в світі
-
С начала войны все украинцы нелегалы пошли и легализовались изи)
-
Ага
-
Тому що це Іспанія. їм пофіг взагалі
-
Ну взагалі то навіщо робити блу кард якщо зараз українці і так можуть сидіти і працювати в Європці. А так до війни люди спокійно перевозилися по робочій візі в ЄС і там потім отримували блу кард
-
В Испании дают временную защиту даже если у тебя временная защита Германии есть
-
У нас пристрої з аккумулятором, для потужного споживача, літали з України в Канаду, багажем.
-
Я за ручну кладь і казав. Хоча в 2021 в нас один ноут і пара планшетів в багажі нормально пролетіли
-
Можна.
-
Кстати один ходил подавался на стартап визу (без легального статуса в стране), ему отказали и он просто продолжил жить Это к тому как в Испании отношение к нелегалам
-
Ви щось плутаєте. Все що з акумулятором єде в ручну кладь, бо в багаж не можна.
-
Вроді всі з ноутами, телефонами, etc нормально літають. Чи в ручну кладь можна?
-
Ну и что-то типа риэлтора/помогатора
-
В плане даже купил себе
-
Я могу уточнить конечно, но знаю россиянина который получил легальный статус только пол года назад, хотя живет тут уже года 4 наверное, а то и больше и при этом недвигой занимается)
-
Согласен и понимаю но есть пару нюансов. 1) для ЕС не открыли 2) это фри доступ
-
я думаю що Не Бед Тріп через 5 років буде собі спокійно сидіти і чілитися на півночі Іспанії попиваючи коктель під теплим сонечком
-
Может быть, да, но пока все отлично
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago