(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чувак різко затормозив як тільки загорівся жовтий, я не встигла зреагувати
-
omg як так сталось? хайвей?
-
але в мене були бумаги із двох укр страхових ха останні два роки шо не було аварій, їх навіть не дивились, в мусорку. просто дата отримання категорії з укр прав
-
ну розкажу як буде інфа від страхової
-
ну непогано в принципі
-
Їдьте у Вікторію. Якщо захочете щось подивитися між Вікторією та Нанаймо, це покриєте поки будете їхати в Тофіно (але тоді потрібно буде там щось на ніч забукати, це досить далеко). Може Тофіно й не треба, біля Вікторії є що подивитись
-
Я писав замість 1С, ERP developer. Тут це розуміють
-
О! Еще одни перевертыши. Как там Христина Соловій говорила Єфросиніной про размытие границ, а Єфросиніна оправдывалась, что был запрос на рус контент. Слепков как вокалист иДМГ из Москвы не вылазил. И ни одного трека на украинском. А те же крымские Ундервуд (латетные ватники) даже в Москве записали пару треков на украинском.
-
Ти офіційно працюєш на "Єпам Іспанія", як звичайний працівник? Якшо так, то які податки? Бо податковий калькулятор показує не так шоб супер малі (на 80 тис євро в рік)
-
але хто працює на злу корпорацію і очікує чогось іншого?
-
співчуття авжеж їм
-
Я с вами
-
Кажуть там реддіт надзвичайно добре перформить, вони вчора чи позавчора вийшли на іро
-
А як авто транспортувати в коліжн центр? На місці щось самі фотографували?
-
але ще не розсилав нікуди, так шо підтвердити не можу шо воно прям рішає і точно працює, але думаю шо буде ок
-
їдеш туди з авто. Там тобі дають кейс намбер, дзвониш в страхову і даєш цей кейс намбер
-
я до 90 добив на безкоштовному плані
-
так, подзвонили в поліцію, там сказали їхати в коліжн центр і все реєструвати
-
дякую )
-
А що треба робити, по пунктах? Поліцію треба кликати, якщо ніхто не постраждал?
23 Jan 2023, 01:02
Post 461298 of 625192
15 minutes ago