(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Они что-то недавно поменяли и у меня не получается 20, выдает 35+ как и все... Вчера несколько раз пробовал
-
Один из вариантов который я понял. Можно открыть visitor visa а потом уже в Канаде подать на ворк пермит.
-
Если есть консультант который может помочь за плату, напишите пожалуйста
-
Так :) але побачим що вони виплатять
-
135 то дууууже гарна ціна імхо для Канади
-
Я ставлю на х2, зараз 135
-
Цікаво наскільки 🫥
-
Хай подомбіт їх вже нарешті
-
Там нафта є. Любовники теорій змов кажуть що там де нафта там Америка вривається і бамбіт
-
Там і так здоровенный шмат териоріі Китаю рашка віддала напередодні війни. На 50 років.
-
Там де нафта там Китай відбире.
-
это и есть фи. сверху платишь еще один месяц
-
Біля Хабаровська здається
-
Вот читаю их договор и не вижу фии за расторжение кроме оплаты за месяц, может конечно написано с подвохом и мой английский не совершенен...
-
А, тогда все ок. Это как сходить кофе попить :) Тоесть если не нужно на 2-3 недели значит я заплачу за 2 месяца. У меня вышло наклацать 17$/мес, итого 34$ Ну норм, меньше чем за месяц в обычной компании))
-
Покажіть мені добру і я х вас поржу)
-
Так ти цей... Якщо є конкуренти, дзвони їм чисто на 'поцікавитись' що пропонують для нових абонентів, і між ділом скажи про то, так вони може і запропонують шо подешевше:)
-
Отака вона, глобальна політика без прикрас.
-
Всі говорять про війну з рашкою, яка сама напівдохла. Про з нею воює Україна, натричетвертідохла. Якби зараз рашка вперлась з НАТО - то її б без ядерок розібрали. Справжня проблема, до якої готуються, то Китай і, можливо, Іран. Рашку віддали на відкуп України (чи навпаки?) з підтримкою від заходу, який потроху звужується до Європи.
-
Що ти там писав? Як ти добився quantifying impact? Воно ж взагалі хз як міряти в нашій роботі.
23 Jan 2023, 01:02
12 minutes ago