(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Навіть якщо припустити, що ти перший інженер мігрант, який прийде в ворк центр по допомогу, то в них все одно добуя знань про специфіку місцевого ринку і як з твоєї історії створити так званий wall
-
Блін, оце фігня повна. Бачив на реддіті купу топіків де резюме від таких корчів було повне лайно.
-
Щось не впевнений, що вони шарять таку специфічну штуку, як тех сектор.
-
Якщо ні - є купа людей які звуться коучами, вони за гроші зроблять те саме, тільки швидше.
-
чувак. так роби не булшит метрики на проекті єбаш так, що б було про що розказати
-
Продай ручку ©️
-
Так. А потім вони бачать резюме з булшит-метриками і роблять вигляд що вони не знають що це повний булшит?
-
Він буде оцінювати не в останню чергу твої навики комунікації, і чи ти впевнений в собі, віриш в те, що робиш
-
Окей, хайрінг менеджер. Він тупий чи любить щоб йому красиво брехали?
-
Перед рекрутером всі резюме відсіюються роботом що чекає ключові слова і метрики
-
і він вже розуміє про що цифри
-
рішення приймає хайрінг менеджер
-
рекрутеру на тебе пох
-
Ну тобто рекрутери реально такі тупі і не розуміють що це булшит, чи їм по приколу грати в гру "збреши мені так щоб я типу поаірив"?
-
Часто питають референси. Але це теж буквально рандомні люди які про тебе розкажуть який ти чудовий
-
бо якщо, ти так і доносиш свою думку на роботі, то у мене для тебе погані новини
-
я з твого опису витягнув на джоб оффер
-
Що?
-
а ти як хотів?
-
Так я і сам можу, просто за цими цифрами рівно нуль чогось реально існуючого, це просто фолс маркетинг в чистому вигляді.
23 Jan 2023, 01:02
Post 461767 of 629850
2 minutes ago