(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
+1 (778) 302-3808 Виталий. Помог получить турвизу жене в декабре-январе, когда сроки по пост-куает поджимали, за 18 дней с момента подачи
-
Споки-ноки)
-
Ладно, в 5 утра на стройку вставать, Канадский опыт получать. Бувайте
-
Хочу всім подякувати за рекомендації. Не сприймаєте мої відповіді і коментарі особисто, я просто намагався все проковтнути, переварити і зрозуміти.
-
www.obio.ca/ Вот тебе надо с этими людьми познакомиться и записаться к ним на программу.
-
Я ще брав на себе відповідальність за теж кожного дня формувати звіти в податкову автоматично через медок по кожному датчику
-
Начинается
-
Рівнеміри алісоніки всіх моделей майже, OPW, віде рут і купа інших
-
ну то так нижній рівень датчики - інформаційна шина - верхній рівень десь там ще СУБД блін, ще навіть щось памятаю по українським підручникам
-
Я знаю тех, кто волонтерил в Канаде в Айти — имели хоть какое-то понятие об айти в Канаде и уже имели опыт работы в Канаде
-
Но без канадского опыта волонтерить на рынке канадском очень сложно
-
Я вже не памʼятаю моделі Там 2шт були які через скаду опитувались і мені летіли данні на сервак
-
Я зайшов туди і не зрозумів, що це про нетворкінг. Просплюсь і подивлюсь завтра ще раз.
-
Может мы в одной комнате работали
-
Блятб, причем тут науковцi. Иди проспись. Я тебе нетворкинг предлагаю с людьми, которые работу могут нашевелить.
-
А скинь резюме шо там де ты работал
-
Кеп, блін
-
светился тут например www.youtube.com/watch?v=vUoEBC45Iv4
-
ФОП ще не закритий тож теоретично я можу продовжити продавати софт)
-
Потужна відповідь від нашого союзника США
23 Jan 2023, 01:02
9 minutes ago