(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це просто один із шаблонів
-
а так і треба писати, спочатку місце роботи, а потім позицію?
-
Навряд чи) але резюмеха ось
-
А якщо ти тимчасово без роботи, а до цього заробляв? То платиш зі свого карману у випадку операції раптової і т п? (Крім Каліфорнії)
-
Круто))🤘
-
Я половину фич над которыми работал тупо не могу вспомнить так как было в 2013 году
-
Ми моніторили АЗС скільки завезли, продали … більше 500 точок На фури ставили щоб слідкувати за баком чи не зливають десь по дорозі і трекали машини Заводи в Києві моніторили Ну і всякі станції, труби в водоканалах і тд все це в ріалтаймі
-
А еще был мясокомбинат юбилейный там внедряли температуру в рефрижераторных траках чтоб мониторить соблюдение температурного режима
-
Круть))
-
Работа похожа разнообразия больше
-
Почитав вы газ мониторили а мы автотранспорт фуры, автобусы, бульдозера, и даже тепловозы. Днепр компания Спутник-Авто
-
Я потім то шукав і в чіпав з бд яка розміром в 350 ГБ даних
-
Насправді ні) Похибку від звт закладали?
-
Різними протоколами
-
Байти) по coap, tcp, http, websocket
-
Це гівно записалось в бд і селекти з бд пятирівневі з віконними функціями медіаною і таке інше впали нафіг
-
Бо може, сигнал так собі був? Треба було зменшити пакет даних, що він відправляє?
-
Угу Ми трекали скільки фура де злила палива на АЗС по маршруту і так як в нас софт і на АЗС стояв окремо в бочці що міряв лвл то легко було знайти де зливають))
-
А проблем з переходом на літній/зимовий час не ловили?
-
Ой та в мене був прикол жпс не координати прислав а якусь дічь &@?!5&6
23 Jan 2023, 01:02
about an hour ago