(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Одного тут знаю хто розпочав таку процедуру. Адекватні є, але їх настільки мало, що просто можна казати що їх нема
-
Ні, я стараюсь уникати спілкування взагалі.
-
Відсутність пружин це банальна економія, тому тут нічого видумувати
-
Я не відбілюю нікого. Ви знаєте статистику відмовився від громадянства? Я - ні.
-
От тут глянь у розрізі як виглядає якісний матрас
-
А чий Крим питав?
-
Для цього можна подивитися відсоток явки, а не просто аби відбілювати русьню.
-
Так, то все матрас, дивись на його висоту. Як правило, чим вищий - тим якісніший.
-
І ті що були ватниками сиділи за сусіднім столом в ікеї і тихенько бормотіли собі під носа, бо вголос сказати - язик в дупі був.
-
Я не збираюсь вгадувати загальну статистику, просто з моєї статистики "особистих зустрічей" в Канаді я лише раз за 1.5 року зустрівся з ватниками, решта або просто мовчали, або виказували підтримку.
-
пружини?👀 Я подумав, що є сенс купити ортопедичний, але з пружинами не те що подобається. А я ж правильно розумію, що ось це все матрас, а не лише біла частина, да?
-
veneto.ua/product/matrac-veneto-komfort-mulьti-plyus
-
hromadske.radio/news/2022/11/20/pol-s-ki-slidchi-zavershyly-roboty-na-mistsi-padinnia-rakety Отак буває коли ти знаєш що з великою вірогідністю
-
+1, вони зібюють її, вона когось вб'є в Польщі, а це вже точно російска ракета, і треба потім буде якось відповідати росії. А що вони їй зможуть зробити? А так вони знали, що з великою вірогідністю поверне назад і ніякого гемору їм не буде
-
Цікаве: кажуть ціни на какао неймовірно зросли
-
Всі такі: ми за мір во всьом мірє, а потім таке: ну крим то вам ніколи історично не належав або "в канфліткє всєгда віновати двє сторони" (коли питаєш а в чому українці то винуваті, то отримаєш відповідь - ну нє всь так адназначна, на майданє нацики були)
-
Наша, але ніхто не знав звідки вона взялась, і боялись збити бо путін нападе
-
Я не хочу нести цей конфлікт сюди в повсякденне життя. Вони ні на що не впливають. Навіть якщо голосують за путіна, це все одно фарс. Ми можемо донатити і доносити думку до місцевих. Особисті рандомні заруби на вулиці чи в інших місцях не роблять нам ніякої честі в очах Канадців.
-
Так хіба то не наша ракета пво? Чи то були русняві викиди?
-
Ердоган збив літак і більше не залітають випадково рос літачки в Туреччину. А тут ракета в країні ЄС. Гарна спроба росіян прощупати майбутню реакцію на постійні зальоти, ну і роботу ППО. Будуть більше залітати тепер
23 Jan 2023, 01:02
Post 463557 of 629857
about 2 hours ago