(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Те саме. В мене батьки досі разом, з інституту, але мені не хотілось такого життя чогось
-
Тому в цій країні багато хто взагалі вже не одружується, і народжуваність нижче дна.
-
І чому має вкладатися в сім'ю саме жінка. Бо я от думаю, що це має йти від обох дорослих людей, а не тільки від жінки
-
Ну да, я ж надивилася як живуть мама, подруги її, знайомі (а я ще й з маленького міста, там чоловіки у половини алкаші) думаю боже який кошмар так жить
-
У вас є гроші на столи?
-
Гормони це прекрасно, але гендерні ролі ні в якій генетиці не прописані😀
-
Ого. Тут вже за ККК пішла мова 😁
-
Вона може бути зосереджена на чому завгодно, ніхто їй нічого не забороняє. Просто якщо вона вибере певні речі, то шанси зацікавити чоловіка падають майже до нуля.
-
Elaborate, please, що в це входить
-
Сім'я?
-
В цій країні дещо інакше зараз обстоять справи)) теж так склалося
-
Так. В нас різні гормони і відрізняється психологія.
-
Тобто вона має бути зосереджена на чому? Готування їжі, церква, діти?
-
Ну бо таке було житя і стосункт у минулих поколінь в нашій країні, і ми не знали, що може бути інше.
-
В генетиці?😝
-
Це в вас такий хід думок. Я повністю погоджуюсь із Андрієм. До 40ка не вийшла заміж, то, мабуть, вже не будет щасливого шлюбу. Це моя думка, я не змушую нікого якось себе вести.
-
А чого Льоша не міг в домохозяйстві. Я в кого не спитаю у знайомих так вони 50/50 ділят обовʼязки по готовці та прибиранню.
-
Вибухи та пожежа біля зернового терміналу у Ростові 🤷
-
Санкції на експорт зерна
-
Ну це не до мене питання, чого, це пан Andrii таку теорію просуває - каже, що базується суто на статистиці😝
23 Jan 2023, 01:02
Post 469556 of 627761
2 minutes ago