(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Забезпечувати сім'ю, захищати, піклуватись про всіх, брати на себе відповідальність, виконувати всі важкі і психологічно складні справи, підтримувати всіх у важкій ситуації, виховувати дітей і вчити їх дорослому життю, любити і піклуватись про жінку, захищати її від стресу і підтримувати у час коли вона не в настрої, бути готовим робити по дому будь які справи, в тому числі готувати, прибирати, міняти памперси і вкладати дітей, брати на себе більшу частину справ (вфдповідно др контексту чи дружина поацює чи ні), і багато чого іншого.
-
Це рєшаємо за 25к
-
Подивися якісь бодібілдерські змагання і там побачиш що таке мутанти
-
ну так, це мій світогляд і я його вважаю правильним. Ви можете вважати щось інше правильним. Свобода.
-
Ти що гониш, Шварц стероїдний мутант? Та він легенда серед качків саме через те що він натурально собі накачав тіло
-
Тут у багатьох проблеми будуть
-
Я старпер я не знаю хто там з бодібілдерів щас популярний В моєму дитинстві (в 90х) круті чуваки то були Шварцнегер та Джекі Чан
-
Виявляється що тобі просто підходить її світогляд, а їй твій. Але це не робить його правильним, хз як можна цього не бачити
-
1. не бути лисим 2. бути красавчиком як лисий з браззерс
-
А мені, чому я поїхала з України
-
Перестати бути бідним
-
слухай а чому саме Шварцнеггер? )) Серьезно, стероїдний мутант це зара жіночій взірець чоловічої привабливості? )
-
піду працювати
-
дуже дякую всім) ви прямо пояснили дуже зрозуміло чого я маю цінувати дружину.
-
1. be attractive 2. don't be unattractive 3. see rule 1
-
А, ккк
-
За бородою ще треба доглядати, може наявності члена буде достатньо?)
-
відповідь була вище
-
Я чому вони вас так парять? Може тому, що вони дивним чином частіше вам зустрічаються? А чому саме вони вам частіше зустрічаються? Ви ж не спеціально...
-
Define традиційні цінності, бо в мене тільки з рашкою асоціація, вони за ті цінності дуже топлять
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago