(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так і виграти ніхто не обіцяв)
-
То діти то мінус?
-
just business
-
А наскілки ви вірите в силу канадського долара? Наприклад в Wealthsimple ви б робили інвестиціі на пенсію в CAD, USD чи 50/50? CAD курс звісно так не скоче як гривня, але теж скоче (я вже прочитала що USD акаунти там платні)
-
Ну от не дають ні програти ні виграти
-
Та скільки раз вони повторювали: ми не дамо Україні програти.
-
Я как раз и проверял лично. TD банк единственный где 30 дней прокатило, остальные все требовали 90.
-
В автобусі думаю їх менше, я взагалі ніколи не бачила
-
Ті 30 або 90 днів стосуються всього? Навіть зарплати?
-
переклади робили самі чи сертифіковані?
-
Так, як експерти різні, то і точки зору - теж часто різні)))
-
Мммм, можете почитати різних аналітиків, напр на ca.finance.yahoo.com, Bnn Bloomberg, ... І не тільки за долар, там різні експерти на різні теми говорять...
-
Все доволі просто. Береш дві айдішки на кожного, йдеш в сіті хол, платиш фі отримуєш ліцензію. Після цього треба лише офішіала та два свідки
-
Я не раз катався з Оттави до Монреалю на потязі, по справах. Набагато зручніше. Можна працювати при потребі, або просто чілити на відмінну від кількох годин за рулем в авто. А в загальному, - то надаю перевагу авто
-
Сумма на первый взнос должна быть 30 дней на счету. Если там пришла зарплата, снял денег, и пр, это не важно до тех пор пока лимит на счету не ниже чем нужно для первого взноса
-
Це що, спам? То вже чи українською чи англійською б
-
о певно якраз переробляють в канадському форматі резюме)))
-
В мене є витяг з суду на руках, паперовий з печатками, тре тіки дізнатися чи його приймуть з перекладом.
-
Дія? Або дзвонити в посольство...
-
Ну я начебто знайшов що тре робити, далі буду дивитися)
23 Jan 2023, 01:02
Post 480406 of 629850
4 minutes ago