(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А я сумую за відчуттям фінансового спокою, живучі в свої квартирі і знаючи, що якщо навіть я втрачу роботу то зможу легко півроку прожити на останню зарплату, тут так не вийде...
-
Цікаво То значить я трохи налякався що односторонню роздають за 200 баксів на місяць і я якось напрягся Але розумію що то залежить від дуже багатьох факторів
-
Перші $2,000 over contribution не рахуються www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/rrsps-related-plans/contributing-a-rrsp-prpp/what-happens-you-over-your-rrsp-prpp-deduction-limit.html Але ще питання в тому чи ви були податковим резидентом Канади і мали право відкривати RRSP в 2023. Я би подзвонила в CRA напряму, або хоча би звернулася до HR
-
For most people, the basic rate for calculating Employment Insurance (EI) benefits is 55% of their average insurable weekly earnings, up to a maximum amount. You can normally receive up to 50 weeks
-
Ну за копійки то я може перебільшив звісно)))
-
Приблизно порахую. Наприклад, ціна тачки 40к доларів 5% від неї це 2к доларів, тобто 166 на місяць повне каско А в Канаді за ту ж суму (166 USD - 230 CAD) це шляпа одностороння (принаймні судячи з того що було сказано в чаті сьогодні)
-
Так, але я хз наскільки вона велика і як надовго, навряд чи півроку😁
-
Дякую за відповідь! Я впевнена що є податковим резидентом канади, бо прожила тут з червня і працюю на локальну компанію, плачу податки. На рахунок overcontribution - чи враховується перших 60 днів 2024го до цього періоду? Бо там вже точно більше 2к получиться, а цей період також вказується