(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1. чому медвідь не з'їв чорного чувака а тупо хєрячив броню? 2. Як блять радіо ведмідь здох від 2 попадань 10мм пістолета? 3. як чорний чувак зміг сам поставити броню? Як він блять сам нею управляє без навчання? 4. Чому гуль живе після кучі попадань по ньому? 5. В одні моменти кулі з пістолета гуля взривають будівлі, в інші роблять подряпину від прямого попадання 6. Як блять силова броня застряла в двох досках? 7. Звідки в силовій броні нескінченний реактивний ранець? 8. Головна героїня за один світловий день і на одні флязі води пройшла напевно сотні кілометрів судячи зі зміни оточення До деталей серіалу стільки питань, що то капець. Виглядає наче вони беруть з гри/всесвіту якісь елементи і намагаються кинути фанатам в обличчя і одночасно обісцяти
-
Ну це ж зрозуміло, в Нью Йорку квартири дорожчі ніж в Торонто а будинки в ЛА ніж в Ванкувері і все ж я глянув на рент в тому ж Щікаго то наче там будинок в притомній відстані від центру десь 2500 юсд що дорожче ніж в Торонто але і зп вища (або еквівалент в юсд)
-
Хоча знаєш, по першому пункту - зазвичай дикий звір вибирає спочатку небезпечного супротивника, може чорний йому здався типу закускою?
-
1. Чорні - імба. Тут сорян, повєсточка. 2. 10 мм пістолет в принципі норм фігня в іграх, особливо якщо кастом. Але так, теж цей момент здивував, яо-гай достатньо тяжко вбивається в іграх. 3. Силова броня - то така штука, але в лорі є сервоприводи в принципі, плюс тут ще і ранець додали. Але це чисто доібатися) 4. Це норм, це лор. Гулі мають регенерацію, але нема такої херні, як ця жижка. Далі спойлер - в лорі розумні гулі просто є, без вживання чогось для підтримки розуму. 5. Так у нього ж декілька видів боєприпасів Оо 6. На все воля Нолана (реально Нолана, він там продюсер) 7. Зробимо вигляд що ядерна батарея реально ядерна і синтезує паливо) 8. А от тут нє, по лору там плюс мінус все в радіусі 50-100 км, особливо в НКР. Але в більшості твої зауваження - це дозвольте доїбатися)) Я не засуджую, бо мені зайшло, тому як би от. П.с в обличчя кидають фан сервіс, дефолтному глядачу зайшло, фани негодують)