(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це ж зрозуміло, в Нью Йорку квартири дорожчі ніж в Торонто а будинки в ЛА ніж в Ванкувері і все ж я глянув на рент в тому ж Щікаго то наче там будинок в притомній відстані від центру десь 2500 юсд що дорожче ніж в Торонто але і зп вища (або еквівалент в юсд)
-
Хоча знаєш, по першому пункту - зазвичай дикий звір вибирає спочатку небезпечного супротивника, може чорний йому здався типу закускою?
-
1. Чорні - імба. Тут сорян, повєсточка. 2. 10 мм пістолет в принципі норм фігня в іграх, особливо якщо кастом. Але так, теж цей момент здивував, яо-гай достатньо тяжко вбивається в іграх. 3. Силова броня - то така штука, але в лорі є сервоприводи в принципі, плюс тут ще і ранець додали. Але це чисто доібатися) 4. Це норм, це лор. Гулі мають регенерацію, але нема такої херні, як ця жижка. Далі спойлер - в лорі розумні гулі просто є, без вживання чогось для підтримки розуму. 5. Так у нього ж декілька видів боєприпасів Оо 6. На все воля Нолана (реально Нолана, він там продюсер) 7. Зробимо вигляд що ядерна батарея реально ядерна і синтезує паливо) 8. А от тут нє, по лору там плюс мінус все в радіусі 50-100 км, особливо в НКР. Але в більшості твої зауваження - це дозвольте доїбатися)) Я не засуджую, бо мені зайшло, тому як би от. П.с в обличчя кидають фан сервіс, дефолтному глядачу зайшло, фани негодують)
-
Ну вони в жанрах його оцінюють як black comedy та сатира, тому вай нот?)
-
Так, альо, бомж з дробовиком - топ!
-
Я не можу обʼєктивно оцінювати)
-
Порекомендувати не можу. Бо не було ніяких випадків звернення до брокера, через якісь ситуації. Хоча раз звернувся через подряпаний бампер. Брокер порадив заполітувати в гаражі, не клеймити ДТП, бо зіпсую історію. А через те що це на парковці відбулось, признають 50 на 50 і підніметься страховка. До речі, поліровка в гаражах 100 баксів. Вирішив не робити нічого.