(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ще так)
-
@nebedtrip а ти ловко це придумав
-
А ти в Канаді? :)
-
гадаю, питання у рішенні його побудувати, бо як я бачу недалеко від мене - житло будуть дуже швидко. Тобто я веду до того, що теоретично людей є де поселити при бажанні, але або бажання нема або хочуть всіх в гуртожиток поселити
-
Канеш, кому Испания нужна
-
Я в овер граю, в звичайні режими дозволяє грати консолям з пк, але в ранкед лише окремо, але люди додумуються підключати мишу до консолі і це дуже палиться під час повторів вбивств. Дозволяє кидати скарги і банити
-
Я про ті ігри де миша нативно в грі підтримується, не через різні адаптери
-
Це вже окремо розглядається. Якщо офіційно це ок, то чому ні. Але якщо це використовують щоб отримати якісь особливі умови під час гри, то це крінж
-
Depends on experience
-
народ а шо це за DOE в описі вакансії? Total annual compensation 90-110K DOE
-
Ты играешь в овервотч2? Он ж унылый совсем, во всяком случае после первой части
-
його купують швидше ніж будують, бо на даний момент це хороше капіталовкладення
-
Але я раніше і соулсз лайки не розумів. Чисто випадково зачепив їх бо диски разом з приставкою дали
-
Взагалі оці онлайн дрочилки щось мене не вставляють
-
Я не вплані геймплею і механік, а в цілому)
-
Я теж не зрозумів прикола оверватч
-
В плане? Он другой совсем, там даже один танк в тиме вместо двух
-
Та він такий же як і перший
-
Я в перший не грала, я в принципі далека від шутерів, а тут швидко знаходить гру, швиденько відіграти за 5-8 хвилин (чи рейтинг в 20), така кольорова дівчача гра з милими скінами (і всі жіночі персонажі сексуалізовані зі зламаними спинами). Чисто заліпнути на 30-60 хвилин в день мені норм, без якогось напрягу. Бо окрім цього граю тільки в якісь одиночні сюжети або чоловік витягує в доту ( але то пекельні борошна)
-
Ну це вже поглиблення в тему, але так.
23 Jan 2023, 01:02
Post 508040 of 629851
about a minute ago