(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Заинтриговал!!
-
Я подивився кілька серій, зрозумів, що серіал набагато глибший (і не в ту сторону, в яку я сподівався), і не дивився далі. Дружина переказала зміст наступних серій.... А друг, який додивився до кінця, сказав "як же тобі пощастило, що ти зупинився на 3 серії". Кіно не для всіх. Але добре, що таке теж знімають
-
Якщо комусь цікаво, трендовий серіал про те, як дівчина сталкерила хлопця, але «не все так однозначно». Вже в реалі скандали по результатам виходу цього серіалу на нетфлікс
-
У богатых свои причуды
-
Это разве игра
-
Цього не знаю, може бути однаково. Але в нас був керівник крутий, в нього купа звʼязків і він своїх студентів повлаштовував в вузи в Європі. Іранці пару років назад поїхали в Монреалі в університет
-
Чула від місцевих вони кажуть що магістратура у Європі, у всій Європі, це дитсадок в порівнянні з Канадою
-
А вот интересно как для месных диплом из Мексики vs из Украины
-
Я ще не захистилась, поки з українців там захистився тільки колишній і в нього питати я нічого не буду 😸
-
А кто-то ездил на разведку и решил, что оно того не стоит, все как всегда
-
Ну для них - да
-
Вам дал буст диплом с Мексики?
-
Кеп
-
Це просто так називалось)
-
Лаба це не тільки там де тести роблять з пробірками
-
2019 рік, це була перша можливість звалити після виборів чудо президента. Я реально після виборів активно шукала можливості
-
Говорят оно того стоило?
-
Был не так давно исход массовый ван-Галифакс, я до сих пор подписана на пару чел, которые это сделали. Ради покупки дома обычно, ну и ближе к Европе
-
Лабораториях? А на кого вы учились?
-
А чого Мексику обрали?
23 Jan 2023, 01:02
Post 514065 of 617996
about an hour ago