(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але це завідомо неправдиві дані
-
Лол
-
Якщо вже про сім'ю, то школи теж до 3ї, і перетримка дитини з 3 до 6 є не всюди та коштує дорого
-
Я скраз на днях рахував що вигідніше в перспективі 25-40 років, адендувати+інвестувати залишок, купувати+інвестувати залишок, купувати і виплачувати максимум Але я використовував відсоток по іпотеці 4,5-5 (реальний приклад знайомих) docs.google.com/spreadsheets/d/1Z7etbXMiUp7ZF2GSslaFeEQtbPTqQNOllzkAdTz87KE/edit?usp=sharing Можете погратись з цифрами відсотків. Якщо я щось не врахував - дайте знати, буду вдячний
-
електронні направлення в посадку заплановані в наступних оновленнях?
-
Я сказала що вибирати місто по лише даунтауну не найкраща ідея, а ви сказали що раніше теж так думали а зараз ні
-
О, отак норм)
-
❗️В застосунок "Резерв+" планують додати функцію електронних направлень на ВЛК, – заступниця міністра оборони. Це планують ввести у найближчих оновленнях. Україна 24/7
-
А, щоб не було негативних асоціацій...
-
Потомучто очень важны формулировки) Ты не задумывался, почему «збройна агресія», а не «воєнна агресія» ?)
-
Хз, напевно через репутацію
-
Нахрена тогда везде пишут "работники"?
-
Військові
-
Кріпак+
-
Кстати, не пойму, тцк они работники иди все же военнослужащие?
-
дальше в розыск
-
нет, на влк в украину
-
на ВЛК у Торонто?
-
так будут высылать всем
-
Ви кажете як "єдиний марафон". Такий наратив наче немає інстру енту щодо законної передачі влади. Перезавантаження влади чи як там антнсуваллся. Всі сміялися з того що відбувається на росії, але все йде до того що "Україна - це дупа Зеленського" і без Зеленского війну не виграти.
23 Jan 2023, 01:02
Post 514960 of 627666
27 minutes ago