(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Кажу шо не чув сильно за корупцію тут
-
Безконтрльна іміграція, легалізація важкої наркоти, бан володіння зброєю.
-
Не, я про альберту
-
Ну ArriveCan, подвоєння федерального займу, Carbon Tax, всратий ринок житла.
-
Про корупцію особо не чув, але й адекватністю ніби особо не пахне
-
Ну я не прям щоб активно там слідкував за конкурентами трюдо, але почитую час від часу про альберту
-
Ніхто ніколи не був білий і чистий, вірити в це - то ідіотом треба бути. Просто, скажемо так, завжди був певний рівень пристойності, але Трюдо просто на все забив і порить відверту дичину.
-
Вы там были? 😁 Ну и в целом... Когда кто-то пишет "в Европе" это означает, что он из Житомира по гуманитарке добежал до Канады и вообще не понимает о чем говорит. "В Европе"... Европа - большое лоскутное одеяло, в каждой стране по разному.
-
Уххх, надмозги!
-
То то канада с трюда, сша с трампом, рашка с путиніс
-
Пропаганда не делает из людей идиотов, она рассчитана на идиотов. ©
-
Та щодо медицини у всіх навіть в конкретній країні Європи різний досвід. Все треба спробувати на собі щоб зрозуміти, що конкретно підходить.
-
Тю! Есть подозрения, что Украина - место рождения гениев?
-
Торі просто ніфіга не робив.
-
Наче була надія що Олівія Чоу в Торонто почне займатись проблемами міста, а вона відправила запит на легалізацію важких наркотиків в місті. Бляха ж муха.
-
Мені особисто як любителю міста взагалі боляче, бо консерватори зазвичай з приватним автомобілем головного мозку, а ліберали стали просто ліваками дурними. Тут точно вже "голосуй не голосуй..." виходить.
-
Була, дуже великий, симпатичний.
-
Можливо. Я не вірю в те що корупційність автоматично корелює приналежністю до правих чи лівих, але ліві останнім часом тут якось відверто у всьому прифігіли.
-
Ну тоді виходить що в сша дешевше, якщо тут 1к?
-
І можливість відвідати спеціаліста, без 6міс очікування
23 Jan 2023, 01:02
Post 515313 of 627666
9 minutes ago