(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наскільки мені відомо, щоб власні бу речі тут не оподатковувалися, то треба було відповідну декларацію складати коли залендилися. І то треба мати ПР. Всі інші посилки оподатковуються
-
А в контракті SIN, як identification number прописували? Дзвонив в CRA стосовно того, як tax number отримати, якщо податковий звіт ще не подавався, бізнес нейм/sole proprietary відкривати не планую.. Сказали що SIN має виступати як такс намбер, але не дуже якось впевненно + сказали ще додатково чєкнути по іншому номеру телефону CRA, але ще 2 години очікування якось зовсім не радує..
-
І ще проблема буде. Окрім податків тут ще прийдеться послуги брокера сплатити)
-
З України знаю як без податків відправити. З ЄС я все платила, нажаль(
-
То може він їх на суп заманює😀
-
Так, вказував. На роботі сказали, як варіант, можна отримувати зарплатню та потім в кінці року сплатити податки. Але щось мені це не дуже подобається і хочу розібратись, яка опція краще
-
Я їла😃, дід готував як боженька
-
Я не ел 😄
-
І мій, дуже смачний суп був👍
-
Мой дед так делал
-
Ну з того що я читав, податки дійсно в кінці року, треба просто не витратити все зароблене, щоб було з чого сплачувати
-
взагалі будь-що повʼязане 😅
-
так, за те і інше платять
-
Знайомому з лат ам батьки в дитинстві так черепаху скормили, яка у них жила... А мені здається у бабусі в селі колись давно в дитинстві я голуба їла 🙈
-
У мене Honda HR-V. Брала нову, вона як раз в твій бюджет вписується. Модель не дуже популярна серед панджабі, страховка невелика. Вона розганяє не швидко, але мені то не треба. Я брала по місту 40-50 км/год їздити.
-
Добрий день. А можете будь ласка підказати як без податків відправляти речі з України? По приїзду в Канаду в декларації я загально вказала, які речі мають приїхати поштою але без конкретики
-
А розкажіть, будь ласка, як із України відправляти без податків?)
-
"Java UI technologies like Angular"....🤔
-
Це невеликий SUV, але в мене навіть дорослий вєлік влазив, якщо сидіння скласти
-
Може хотіли написати Javascript UI technologies?
23 Jan 2023, 01:02
Post 530724 of 627754
4 minutes ago