(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Україні поміняли певно з 5 нянь. Не щастило мяко кажучи, хоч і ніби сайти є, вибір є... Тут взяли по знайомству студентку на літо бейбісітити - все супер. Тому давайте без зради) Єдиний мінус тут - то ціна на українська )))
-
І тут до речі ті підлітки зазвичай приходять підготовлені, з сертифікатами про надання першої допомоги, ше якимись... В Україні тільки одна таке мала, колишня вихователька садка.
-
Кайф 🔥❤️
-
А це про шо? Саме про гонки чи вцілому літо в Монреалі?
-
Согласен, потому я успешно сижу себе на убунте ,но это конечно борьба уровня "детский сад "
-
Интересная логика в последней строке ,написать дев и продакшен с маленькой буквы а юат с большой хах
-
Про тусу в Монреалі під час автоперегонів ❤️
-
Всім привіт! На ці вихідні планую прогулятися в Монреаль, шукаю компанію. Чи є бажаючі прогулятися, показати місто?
-
Рад был помочь! Ваш, @SaveAsBot
-
Дайте стікер із Мосейчук "нащо ви це говорите у публічному просторі", тут прям треба 😁
-
7 років досвіду в продукт дизайні, з яких 1,5 в Канаді на нормальну контору. Контракт закінчився, і от я біля розбитого корита вже півроку. Подаюсь, відгуків майже нема. Недавно проходив співбесіди в хорошій компанії, і все йшло майже ідеально. Вже спілкувався із командою, показував свій кейс стаді. А через декілька тижнів… сорі, у нас було дуже багато класних кандидатів і ми вирішили вибрати не тебе. Це просто очко. Знаю, що моє портфоліо не ідеальне. Просто тому що раніше не було потреби його шліфувати. Референси тут мають велику силу. Але іноді і цього не достатньо.
-
І отримати душевну повноту
-
Do Remote Desktop тоже хорошо, в этом просто полно ошибок… ну закиньте ж вы его хоть в ChatGPT - но нет
-
Вот у интервьюеров такие же вопросы возникли - если такое пишешь, то надо быть готовым к тому, что могут и попросить объяснить. А так-то все выучили, что надо циферки писать)
-
Але ж щасливий будеш😂
-
>❗️В ход пошли катапульты: Израильские солдаты используют их для запуска зажигательных бомб в Ливане
-
че происходит
-
Боротьба з ескалацією бо путін нападе 😁
-
жиза, я тоже иногда в циву на пару дней/неделю отваливаюсь
-
Через ці гіфки я впав в Civ 5 кому весь минулий тиждень, щойно вийшов і тут знову провокація 😅 Civ 5 - це краще, що створили людство (особливо Vox Populi mod) …ну і ще борщ, …і галушки😅
23 Jan 2023, 01:02
14 minutes ago