(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
дякую всім, щойно написав
-
А як вивозили і потім декларували в Канаді?
-
Справа звички, поки в Мексиці жила, часто брала таку та ще якусь чорну схожу і було норм. Нещодавно хотіла взяти легку з якої починала і після перерви в 2 роки не змогла і трохи зʼїсти
-
останнім часом беру участь у ванкуверських прожарках резюме, що кидається в око одразу, може цікаво вам буде - відступи зробити з усіх боків по 1 дюйму, у вас дві сторінки місця вистачить - прибрати синій колір, замість нього зробити просто болд чи більший шрифт - поміняти місцями назви позицій на назви компаній, позиції мають бути більш виділені та йти першими (якщо це не компанії фаангу) - поміняти місцями Мастердігрі та назви вишів, дігріз теж мають бути більш виділені та йти першими - дивно виглядають формати дат з комою в освіті 2010 - July, та 2009 - 2010, - дивно виглядає емейл з нікнеймом з великої літери - незрозуміло де ви знаходитесь, в якій країні, місті та тд - не принято писати слова mobile, email, linkedin(особливо з двома двокрапками), але то таке. - в Summary фраза про "Achieved an …" виглядає дивно, їй місце десь в експіриенсі, але можливо для менеджерів ок - в Summary проситься фраза про майбутнє на кшталт Interested in - нема розділу Skills, але можливо для менеджерів необов'язково - рисочка над саммарі якоїсь дивної довжини
-
Я гадав ГУР це питання розрулював 🤔
-
Доречі, місцеве dulce de leche дуже на неї схоже
-
скачай тікток 😁
-
забагато читати (
-
деяке польське ппо на варті галактики
-
там половина сторінки це не текст