(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
hurray, reddit допоміг!
-
це нагадує відос коли в минулий раз змило дівчину там якась жінка кричала хулі ви стоїте ідіть рятуйте звичайним людям/ але там очевидно було що хто піде його теж змиє
-
А також шукаю ФОТОГРАФА + ВІДЕОГРАФА для весільної зйомки в національних парках (Банф/Джаспер) Це має бути кінематографічна, атмосферна зйомка. НЕ щось класичне та банальне. Прикріплю референси по стилю зйомки, які мені подобаються. В ідеалі, якщо це буде фотограф та відеограф в одному обличчі. Зі своїм дроном, так як ми б хотіли додати кадри з дрону. Не впевнена, що в національних парках можна знімати на дрон - тут потрібна консультація. Поділіться, будь ласка, контактами фотографів/відеографів, якщо знаєте класних🙌
-
А по якій програмі ви подавалися на PR? Просто цікаво чи по Express Entry Canadian Experience Class будуть CV запитувати
-
Порадьте де купити кальян нормальний))
-
По ЕЕ PNP
-
Для цього треба задали толкове питання, яке включає кількість наявного в тебе часу та що для тебе топові памʼятки
-
#вакансія Добрий вечір, можливо комусь буде корисно: Senior BackEnd(Java/Postgres, GraphQL as plus) Developer: cbcrc.wd3.myworkdayjobs.com/CBC_Radio-Canada_Jobs/job/Toronto-ON/Senior-Backend-Developer--English-Services----Full-time-Telework-_JR00001712
-
long shot, але ось цей чувік вміє знімати www.instagram.com/brandon_y_lee/ а якщо не візьметься, то можна спитати рекомендацію
-
Також чи своя автівка, бо якщо прокат, то велику частину краще пролетіти)
-
На сайті Канади раніше вже бачив інфо про заборону дронів в банф
-
Просто треба не бути бідним. Теж усім так кажу :)
-
Для комерційних зйомок вони за гроші можуть видати перміт)))
-
та в мене ще нічого нема ні кальяну ні табаків перше питання що в мене виникло - це чи можна взагалі його курити бачу що на Амазоні є табаки/кальяни, може там по відгукам дивитися?
-
Дякую за інфо!
-
Табаки наче не продають офіційно, тільки суміші безнікотинові, але завжди можна замовити з США чи в якщо є заклади, то запитати там
-
Частіше за все в контрактах не дозволяють, тому тут залежить від того, чи можна саме у вашому випадку і чи не проти сусіди, бо кальян має досить різкий запах як від вугілля, так і сам тютюн
-
А ви надавали їм військовий квиток чи що вони вимагають при мілітарі чек?
-
Так, і всі актуальні :) Просто саме ця до мене в команду то поділився нею :) Але в інші команди теж треба люди по різним напрямкам. Якщо вакансія молодше ніж 2 тижні то гадаю ще має сенс подаватись на неї... Бажаю всім бажаючим удачі!
-
Та то не табаки(
23 Jan 2023, 01:02
Post 533165 of 617997
20 minutes ago