(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так і є. Мені тут дійсно зручно було, але останні роки все йде не туди. Гострю лижи)
-
Робота, школа, зручно ходити пішки, пивоварня
-
Я вже деградую в COD mobile)
-
То collateral damage, він по собі бив, бо живе в Metro Vancouver 😀
-
Чому не поїдеш в щось поменше? НВ дійсно не має прямо найкращу репутацію, хоча знов це depends
-
Ну я вже зрозуміла, тобі щось болить та все буде не дуже. Можливо й справді треба щось міняти
-
Був. Це сарказм
-
у меня знакомые в Кокитлам или катко так говорят это рай но как кого не послушаешь, у всех все как-то крайности
-
Видно що ти не був нещодавно в Калгарі
-
www.realtor.ca/real-estate/27091592/7-dawson-road-whitehorse
-
Нью Вест то таке, так. Але навіть там, навіть у такому місці як станція метро, страшного нема. Safe Після поручнів всюди надо руки мити, дивні поради
-
Тут і так перенаселення, краще їдьте в Калгарі, чи юкон 😅
-
Анти реклама
-
Ну їх ганяють періодично, але так собі. Бачив там на майданчику (що на станції) шприци. Сходи до кінотеатру то туалет, і краще там поручні не чіпати..
-
Цікаво, що нещодавно, як дитина в мене повадилася ходити там у Лендмарк, я туди ходила ввечері та шукала бомжів)) не люблю ту станцію, але бомжів не було - один тихий сидів
-
То что нужно для удалёнки
-
Так це доусон сіті. Це місто для туристів з клондайком і джеком Лондоном
-
Це ж блять просто якісь споріднені душі, канье єбанувся, рашковани єбанулись, і тих і тих не хочуть бачити в цивілізованому світі…
-
І весь цей час в НВ?
-
Ну це не так, реально. Про менші не буду навіть починати - там є свої приколи, я жила, але як ти шукаєш менший трафік, то думаю буде норм.
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago