(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я таких виключень не бачила. Це просто нереально для мене. Розумію, що мають бути, але🤷🏼♀️
-
t.me/uaitincanada/266958/597039
-
Та ні, я казала декілька раз про весь Метро Ванкувер. З Києвом це теж було б дивно, сперечатися і в результаті вияснити, що ти тільки про Троєщину казав😝
-
в Киеве летом в 7-8 вечера вполне светло где-то как и в Торонто
-
Good luck with that, як то кажуть) но звичайно - які саме сервіси, а взагалі десь так буде
-
Ці райони не дуже доступні, типу Київ це місто переповнене бомжами але липкі це ок
-
А в Ленглей вже теж бомжі наркомани?
-
Тобто я не проти, як хочеться жити в невеликому місті, але тут протиріччя якесь - не живіть в Метро Ванкувер, живіть в Кітсілано👀
-
Тільки що вище ти казав що Метро Ванкувер що це «місто, переповнене бомжами», тебе питають, де жити, ти пропонуєш Метро Ванкувер👀
-
Ну робота віддалена то півбіди, а сервіси?
-
Доречі про світло, навіть в Саскатуні в 9 вечора ще сонце, в Україні так може годин в 6 вечора було, дуже незвично. І мабуть незручно тим, хто спати рано лягає
-
зачем искать бомжей
-
Ось про Західний Ванкувер - що там трафік, питають «А де нема», ти такий - раджу Західний Ванкувер😀🤷🏼♀️
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка якщо заробив гроші ( по суті отримав переказ на payoneer) в Европі. То чи треба шось платити як податок в Канаді?
-
Та люди, які шукають бомжів та акцентують на них свою увагу скрізь їх знайдуть
-
Кітсілано - трафік шалений, вузькі вулиці, шикарні пляжі (тому трафік), старий жилий фонд, нема метро🤷🏼♀️ не розумію нічого
-
Не дуже хочу сперечатись. Не знаю що тут доказувати. Є гарні райони, той самий кітсілано з крутими пляжами, школами, і норм життям на велосипеді/пішки. В цілому ванкувер це місто де все круто. Проте є епідемія наркоти, минулого року десь 800 чи скільки передозів тільки в ванкувері. Є 3 мільйони населення з інфраструктурою з 80х. Є гівно транспорт. Є лікарні де будете чекати 6 годин зі своєю дитиною. Є садочки за півтори-дві тисячі де немає місць. Є сегреговані райони де є домінуючи раси. Є нерухомість, яку більшість не зможе купити. Але є найкраща природа в світі, Є мішленівські ресторани.
-
нуууу разрешено же
-
я согласен ну, я в Торонто практически не вижу бомжей вот сегодня объезжал пробку по гардинеру под мостом и там увидел 2 палатки ну все мне кажется, это специально нагнетают с бомжами
-
Типу я іноді бачу одного чи двох коли гуляю по вестенду. Десь в парку собі сидить і нікого не трогає, чому він має мене хвилювати
23 Jan 2023, 01:02
7 minutes ago