(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
наприклад, якщо в Амазон будуть реферити, то там видно, що вакансії лише для тих в Канаді. Далі є Stripe, Google - у них теж за локацію питають
-
залежить, але якщо перше, то можуть бути реджекти 😃 багато вакансій в Канаді на внутрішній ринок і це авто-реджект, якщо ти виставив іншу країну
-
Happy Canada day 🇨🇦
-
всім привіт самонавчаюся на бекенд asp.net хтось може підказати де найкраще брати матеріал для навчання? створив перший проект типу нотатки (створювати, редагувати, видаляти), шукати і відфільтровувати, десь знайшов інформацію як реалізовувати проект на чистій архітектурі, з горем пополам получилося, тепер хочу добавити юзер з аутентифікацією і авторизацією, якраз тут проблеми бо в різних авторів по різному реалізовані проекти на чистій архітектурі і щось не дуже получається..... дуже дякую за відповідь)
-
всім привіт я починаю штудірувати leetcode. порішав трохи задач, але щось важко) думаю піти з основних тем. наприклад цілий курс Data Structures and Algorithms. але воно коштує 90 баксів (та поді ще й не канадських) треба пораду, воно того варте? чи просто рішати задачки окремі краще, а теорію десь безкоштовно почитати?
-
Так повний ютуб усього такого. Програму чатгпт розробить
-
www.ddinstagram.com/reel/C8wUa-ENa04/?igsh=NDZsdjdqM3ptdTN1
-
90 баксів це nothing. Варте, бо там структуровано і згадаєш все
-
Ну типу я конкретно той курс не купував, бо давно ще починав і мав більше часу, але листав задачі/патерни там - виглядає корисно і ефективно. літкод преміум маю.
-
Та загалом ні. Ти просто умовно обери тему, почитай теорку про неї (умовно рекурсія). Потім спробуй на неї повирішувати задачі. Якщо сидиш довше 40 хвилин то дивись солюшн. На первах дійсно складно але це з часом проходить. На мою думку найскладніше це динамічне і робота з масивами (бо там треба вивернутись).
-
купував преміум на educative.io, де було Grokking System Design чи те ж саме по алгоритмам. Порівняй контент і глянь, що тобі здається кращим
-
Так и знал что это фантастика
-
А ты бэк или фронт?
-
Є ще Ніткод
-
це коли вже потратився на преміум, напевно. Хз (
-
де такі знижки дають? 😯
-
Neetcode.io