(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
твої дані з генетичного тесту витекли?
-
Тоді туди⬆️
-
College of Physicians and Surgeons
-
може нарешті STEM скоро буде 🙈
-
В Онтаріо CPSO, думаю
-
В мене це тут: www.cpsbc.ca
-
Я бачила як люди подавалися успішно по візі талантів тому, що вони шарять в управлінні контентом в інста, а ще подавались навіть майстри манікюру😀
-
якщо прочитати запитання, то воно просто "чи зможе зробити?". більше ніяких деталей, тому може й так
-
І це навіть після того, як я вчора побувала в черговий раз у Landmark NW, який знаходиться на станції метро з зассаними ліфтами😢 я навіть не їхала у тому ліфті, але ж мій ніс(((
-
Є такий Сюррей що unbeatable, тому якщо це загальне запитання, то відповідь «Ні»
-
Дивлячись який НВ та який Сюррей
-
@gmail though
-
Та й Dear My beloved friend, Is it your email? Чий бля? )
-
Та хз, бувають такі сейфи іноді
-
nobody gonna know. how would they know? nobody gonna know
-
re: news.ycombinator.com/item?id=40906148
-
apenwarr.ca/log/20201121
-
➡️ Наступні два-три місяці будуть набагато жорстокішими, жертв буде більше, ніж за останні півроку, — прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Головне з його інтерв'ю: ▪️ путін не може програти, враховучи кількість солдатів, зброї та технологій, які кремль використовує у війні, перемогти росію — таку думку важко навіть уявити. ▪️ Угорці краще за інших знають рф, оскільки та неодноразово окупувала Угорщину. ▪️ Україна і росія відкинули мою пропозицію спочатку оголосити перемир'я, а потім починати переговори. ▪️ На Банковій «оптимістичніше оцінюють своє становище, оскільки отримали від Заходу багато якісної зброї». ▪️ «путін і росія почали вторгнення в Україну. Але я не хочу вимірювати хто за що відповідальний. Моє завдання — зосередитись на тому, як досягти миру».
-
Як зазвичай - підор
-
Висновок: треба краще цілитися в дугіна
23 Jan 2023, 01:02
12 minutes ago