(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нахіба як що вони спеціалізуються на тих кейсах? Чи ти теж по манікюру? :D
-
Добрий день👋 Можливо хтось знає в яких коледжах, в Торонто або поблизу, є International Fee Exemption для українців. Якісь програми по яким не треба платити 10-15к$
-
Глянула, дуже багато контенту, просто набери «віза талантів»
-
Країни Балтіі теж базовані
-
Estonia?
-
Чехі молодці не забули судети
-
Але вони самі залежать від зовнішнього постачання зброї
-
Памʼятаю в одній фірмі в нас був антівірус Sophos то там вже були встроєні темплейти листів від різних компаній і ти міг юзера висилати фішінгові листи від тіпа авіакомпаній, різних сервісів і т.д…. Багато хто попадався
-
Вони виплачують кожні три місяці, але через кенеда дей затримка
-
Якщо хто чекає VFV дивідендів в WS, то вони будуть завтра зранку
-
Мені колись в фейсбуку писала якась тіпа бабуля яка була присмерті і мені хотіла залишити декілька мілліонів😀
-
В альберті були раніше, по цінам як для місцевих студентів ; які саме коледжі не підкажу..
-
антивірус з вбудованим фішингом? цікаво
-
Краще б вже хвойд підсидали, щоб вивідували секрети через постіль 😒
-
Так это все равно партнеры Завтра могут забрать разрешение так же как его дали
-
бісять такі перевірки. замахався репортити їх вже
-
Це скоріш за все для корпоративного використання - перевіряти робітників на обізнаність правил безпеки
-
Та, так і є. Я ще спеціально наймали фірму яка пробувала взламувати віртуально і фізично. Віртуально получилось зайти на корпоративну пошту…юзер ввів пароль в фішинговий лист. Фізично теж змогли зайти, але не змогли підключитись, NAC не пустив.
-
Нє нє, фізично вони прям в офіс зайшли
-
Смисл того що захист в нас був хороший, але і в 1 і в 2 випадку були винні юзери із-за того і часто провірять.
23 Jan 2023, 01:02
Post 542679 of 627666
11 minutes ago