(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я баян 😂
-
Ну та, нот бед
-
а щодо заміни license plate, краще би спершу здав на права 😁 заплатив в 3 дорого через АВ права... бо термін здачі роад тесту на той момент був у часі дальше ніж 30 днів (які даються на перереєстрацію), потім вдалось перебукати на раніше) out of province inspection теж пройшов "майже одразу" - переднє тонування прийшлось зняти і все)))
-
github.com/sdwvit/CanadianTech
-
а ось цей проект від адміна не про це випадково?)
-
це все класно, але у кожного різний досвід... це мабуть людський фактор —- у Келоуні лише одне відділення ІСВС на той момент було, тепер вже 2... Я приніс абстракт з АВ, приніс довідку МТСБУ із сертифікованим перекладом, про безаварійний стаж з 2012 року, показав в дії дату видачі прав 2004 роком — вперлись, йди здавати тести, альберта не мала права міняти... Ну я здав, з першого разу, не складно... хіба водіння трохи напружене було :)) Мені зарахували потім весь стаж із 2004 року, от чекаю на пластик class 5 full
-
я не знаю, зараз не маю цікавості з ними вести бесіду. але ми ж не про складність інтервʼю тут говоримо, а про наявність роботи)
-
Ну гарно, знач не всьо потеряно 😅
-
www.geocomply.com знайомий тут недавно отримував оффер значно більше 150 на сеньйор позицію. офіс в даунтаун
-
краса