(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чекаємо рішення Канади по продовженню куает
-
Іпсоха
-
Позначати двері де живуть. Десь я таке вже бачив. Там в Аушвіці євроремонт ще не почали робити?
-
рекрутери яких я знаю ніколи не читають кавери
-
Украинцам в Европе "можно навязать такие условия пребывания, которые будут стимулировать их выполнять свои обязательства по защите своей Родины". Такое заявление сделал министр иностранных дел Польши Радослав Сикорский в эфире RMF24. По его словам, дискуссия об экстрадиции в Украину украинцев-мужчин, подозреваемых в уклонении от мобилизации, ведется на уровне Евросоюза. "Мы, как европейские страны, тоже должны помочь. В странах ЕС находятся сотни тысяч потенциальных призывников, обязанных защищать свою родину, и Польша находится в авангарде помощи Украине в подготовке этих людей к военной службе", - заявил министр. Сайт "Страна" | YouTube | Прислать новость/фото/видео | Реклама на канале | Помощь "Стране"
-
Так нехай впливає, а вони замючені сидять 🤷♂
-
Вони ж теж люди (с) На них ютуб може повпливати (с)
-
мені здається що на канадському маркеті живі тільки financial стоки, все інше якось слабо зростає в порівнянні з юс
-
Та краще б ютуб просто відрізав їм коменти
-
Давно пора, хай самі собі взагалі все відріжуть і виють потім на голі стіни
-
О, в рашці нарешті ютубчик почали офіційно різати👍 Минулого тижня розповідали, що воно само 😁
-
Тепер вже бачу, що це просто реклама
-
Я вперше бачу в такому форматі🤷♂ Спочатку думав, що знову азіати везуть кеш скупати нерухомість
-
звичайнісінький
-
От наприклад в цього лікаря внизу є дисциплінарний комітет і за що його зняли можна почитати doctors.cpso.on.ca/DoctorDetails/Fady---Rizk-Masoud-Ghaly/0303618-105628
-
www.cpso.on.ca/ тут можна перевірити його ліцензію і чи не був він знятий з ліцензії по якійсь причині.
-
А в крипту хтось залiтав в 2024?
-
Мабуть це воно :-(
-
Як вам такий хитрий скам? Вилізла "новина" на фб www.devspacing247.com
-
www.ratemds.com/amp/best-doctors/on/mississauga?specialty=
23 Jan 2023, 01:02
Post 554803 of 627671
23 minutes ago