(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В той же час мені через рік просто на 40 Дол підняли лол
-
дивно, бо 0 франшиза це краще ніж 1-3к. і ти за неї доплачуєш. звісно якщо у тебе 3к франшиза, а пофарбувати подряпину буде 500 баксів, то можна взагалі не репортити, бо нічого не отримаєш. але ж якщо нульова, то можна і треба репортити
-
доречі про переплавку. Недавно трапився огляд на такий собі непогяний DIY кіт для переробки пластика. Автоматизована система яка сама подрібнює і накручує в бобіни
-
В Канаді і без доп опцій ціна висока, і якщо йому прибрати вмятину буде 100 Дол а страховку піднімуть на 50 при наступному реньювалі то вся ця возня вийде дорого
-
Я б не сказав. В мене півтора роки назад було невелике ДТП. Задній бампер поміняли по страховій. На ціну страховки то ніяк не вплинуло. На наступний рік ще й на 10 баків подешевшала
-
ну он бачиш, вище людина боїться скористатися 0-вою франшизою бо можуть підняти ціну
-
Бідолаги)
-
Та я збирався авто продавати і в результаті і страхову не змінив і авто не продав)
-
так, я в цьому році поміняв страхову і отримав кращі умови за меншу ціну чим було до цього
-
У штатах в цьому році теж страхові попіднімали. Реальна причина та що вони втратили гроші за часи ковіду.
-
Я не знаю сработает ли и стоит ли игра свеч.
-
Тут этим CAA занимается.
-
Ось цих хуєсосів ніколи не треба навіть і думати давати на обмін, всі злочини які ви бачили з найбільшою жорстокістю, що були зняті підарами на камеру, це були саме ці хуесоси з срусічей. В цих обіженок сістемних во главе з натуральним унтерменшем мільчаковим, який себе вважає воїном білої раси, немає воїнської честі, і будь якої людської, це самі рідкісні хуесоси яких носить земля.
-
головне що українці нацисти які над дідом в каске сс іздєваються
-
хто впізнав краєвид, куди записуватись в прескул?
-
А вот интересно, как обстоят дела с царапинами в случае с лизингом? Потом прийдётся всё чинить перед возвратом?
-
Та, або ремонтувати, або виставлять рахунок по своїх рейтах. То мінус лізингу
-
Так за 3-5 лет таких сколов может насобираться не один и не два. Хорошо что у меня не лизинг.
-
Copium
-
Їх наче вже всьо. Десь писали зсу їх перебили, без полонених
23 Jan 2023, 01:02
Post 559125 of 629857
about 2 hours ago