(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В карʼєру таке краще
-
Але тепер питання правильного промтингу з Llama 3.1 8b. Він сильно відрізняється від звичайного спілкування з Chat GPT. Якось туго з розумінням правильних підходів. Наче пальцем в небо кожен раз. Хтось може підказати?
-
Розібрався в деякій мірі.
-
Всім привіт. Шукаю собі в напарники волонтера backend розробника. (Django). Це стартап, поки що без фінансування, є шанс залишитися у команді після отримання фінансування від інвесторів та/чи мати проект у портфоліо та підтверджений канадський досвід. По всім питанням, звертайтеся будь ласка в пп.
-
Як правило - єдина геоточка, з різних куточків світу буде відрізнятись швидкість завантаження
-
youtu.be/tg0bGUdJ9hg?si=Cc3aW0BdudzUJ63B
-
работать бесплатно за шанс остаться в проекте... давно в Канаде? все настолько хреново на местном рынке?
-
Може хтось знає з свого досвіду, Uber Eats дозволяє працювати якщо машина rebuilt? За звичайний Uber я знаю, цікаво саме доставка їжі
-
Теж цікаво. Зазвичай засновники стартапів отримують в разі успіху трохи більше
-
Работать в нашем банке большая честь (с)
-
Тут в бк (на острові) вони на таких старих відрах приїжджають, шо думаю дозволяють
-
Треба фронтенд розробник в стартап безкоштовно.
-
Старі цивіки були, ще якась фігня початку 2000х
-
Ну я бачив курʼєра на фокусі мк1
-
Дякую. Якраз в BC цікавить. Я також впевнений що можна, але було б класно якщо хтось зі свого досвіду підтвердив
-
Це в українців чітке розуміння що ребілд це краще чим старий корч а тут навпаки. Ось сьогодні буквально приїжджав чувак дивитися машину, його цінова категорія 3-4 к і він питає щоб це не був ребілд)))
-
Так само і ребілд нема скорше за все
-
Там може і не ребілд, але для убера з пасажирами там є обмеження по віку машини, думаю для доставки eats тих обмежень нема
-
Ну старі це якраз не значить що там не ребілд)))
-
Україна то зовсім інша історія. У нас був ринок і потік. Тут ребілдами майже ніхто не займається окрім якихось особливих випадків. Саме по вищеназваним причинам
23 Jan 2023, 01:02
559572/638681
3 minutes ago