(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо вакансія є на сайті, значить ще не знайшли людину. Школа що прийшла відмова вам.
-
Дані про компанію. Є такі, що відмовляються їх давати
-
о, цікаво - тобто наприклад і мертвечук і шарій - вот ж теж українці, то таких ви теж не любити ділити ? Чи може є якісь критерії?
-
Давайте тут не будемо про це. Мені здається, якщо тобі пропонують безкоштовне житло, але мають якісь умови в нормах допустимості (фото наприклад не норм, але мабуть бували різні випадки), то сильно не треба вимахуватись
-
Якесь маніпулятивне питання. Взагалі далеко від теми
-
Не вийде
-
ага, в Буча - то не було маніпулятивне і було по темі. Щось я бачу у нас з вами не вийде діалогу
-
Це щоб якось продати інтеловське лайно))
-
Хто хоче попасти до PNE, вони мають з середини серпня Fair та amusement park разом
-
Твоє житло - твої правила, не дуже розумію, до чого все то «як би я була»
-
vancouversbestplaces.com/top-attractions/pacific-national-exhibition-pne/vancouver-pne-fair/ тут талмуд про знижки (на сайті не так все очевидно
-
Ну не знаю, 4090 сама по собі 3к коштує. Якийсь є подвох :))
-
Твоє лице твої правила
-
Так, акція «Надішли фотку Мерліна Менсона та ночуй в аеропорту»
-
Забавно что кого-то удивляет желание увидеть людей, которых собрался к себе в дом пускать
-
Ну тому українці і побоялись приймати допомогу бо треба відповідати якимось вимогам зовнішності, це здалось дивно
-
Взагалі не переймайся, поки знайшов роботу тут, то менеджер, який зі мною співбесіду проводив, також вже шукав
-
Ну ось тепер я бачу, що такі ще бувають😝
-
Тримаю в курсі, на Airbnb без фотки та верифікації документів неможливо зняти житло
-
До речі в Airbnb можна любу фотку виставити
23 Jan 2023, 01:02
25 minutes ago