(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тупо скиглить як вередливе дитя
-
Або останнє
-
Лучше не стало конечно
-
Думаю , вартує слухати оригінал youtu.be/VU7S9BdRchM?si=CMQns4rXg0UZyEDk
-
нє, якщо бачиш мазутом змащену морду яка цю дікуху несе то трохи по-іншому сприймається 😁
-
Sam Altman какие що всі ми підемо на завод😀
-
Ты че Альфа забыла?
-
А ще трампісти кажуть що демократи то комуністи і сталіністи, будуть гулаги і їжа буде такою дорогою що люди не зможуть її собі дозволити і все таке і люди реально вірять.
-
Бо скоріше за все виграє Трамп вони хочуть щось встигнути зробити або домовленості якісь бо той не буде нічого робити для допомоги України і взагалі хоче вийти з НАТО. Нашо йому це коли в нього мігранти їдять кішок і собак, як в країні третього світу
-
Як впізнати діда по мемах 😁
-
Ну він розмовляє з CEO Ferrari і вони по суті тільки про автомобілі говорили, інтеграцію чату GPT в автомобілі і т.д.
-
Коли там вже singularity? Чи все ще на 2050 очікуємо?
-
Ладно, про завод був жарт, по суті нічого нового не розказав
-
А мені - Kingsons, рюкзак пережив всі поїздки ще до війни, всю Європу і зараз в Канаді :) дуже якісний та функціональний
-
Та він кілька днів тому ще казав про AGI в наступні 5 років, відкриття всіх можливих законів фізики, space colonization і все таке З одного боку це Сем Альтман, і йому видніше, з іншого - слабо віриться
-
AGI - > ASI - > singularity, причому два останні кроки будуть протягом днів чи максимум тижнів після AGI (according to some hypothesis)
-
Може вони туплять і не зрозуміли, шо я ще не маю в Канаді податкового сліду…🤔 Letter of employment збираю поки. Це повністю легальний і офіційний шлях щоб підтвердити джоб хісторі. Далі буде…
-
Амеріканські солдати в трусіках?
-
Я не дивилась, то це традиція?
-
Ну смотри: Альф нелегальный иммигрант? Альф в США? Альф ел котов? (Технически он пытался)
23 Jan 2023, 01:02
Post 569746 of 627779
about a minute ago