(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони зі зброєю.
-
hot durger? Hamdog?
-
Я підозрюю що це можна трохи оптимізувати, буду пробувати.
-
Дорогувато в вашому місті
-
Для BC PNP просто зарахується як канадський досвід і дасть бали
-
Але ж без апки преміум може підвищитися якщо порушення було зареєстровано через speeding ticket чи insurance claim. А так, те що людина різко стартує/гальмує, їде трошки з вищою швидкістю, або користується телефоном під час руху – відомо тільки їй. Я думаю невеликі порушення притомні будь якому водію. Якщо ви дивилися відео повністю, то там фігурує чоловік, який до різкого підвищення преміуму вважав, що він дуже акуратно водить, а виявилося, що купка маленьких порушень виявилася важливіше в цьому випадку ніж багаторічна їзда без tickets та аварій.
-
ух, то на скільки людей?)))
-
Ви праві, це бізнес. Доречі, під відео декілька людей відписалися, що помилки в цих аппках виникають доволі часто.
-
Як вище говорили - ніхто не їздить строго по правилам.
-
Я не досліджував це питання щоб стверджувати напевно. Я завжди скептично ставлюся до теорій змови. Але я впевнений що страхові використовують будьякі доступні їм способи щоб маніпулювати ціною. Інакше бізнес не буде працювати. З приводу цих апок - я вважаю це лайном і не думаю взагалі таким користуватися. Можливість скинути 10 баксів у місяць не коштує відчуття що за тобою постійно стежать
-
Еммм а я що написав? Не хочу щоб хтось стежив як я їжджу щоб я постійно напружувався і слідкував за тим що нічого не порушую. Де тут булшит?
-
Нічого. Вже написав вище, що стеження тут ні до чого 🤷♂
-
ок і що далі?
-
Отож. От я і кажу, що всі ці "стеження" це просто булщіт, щоб не зізнаватись, що з такою аппкою точно ніякої знижки не буде, а якщо страхова дізнається як ти керуєш, то буде х2 преміум
-
Ааааааааааааа, в нас якщо додати категорію ресторани вийде 1к-1.1к в місяць 😱 Але ми не їмо майже в рестораних, кавуська бува, десертик і може якісь такоси чи щось таке
-
Але сенс в тому, що навіть без апки, нові тачки стежать за водіями.
-
Стеження може бути різним. Он соц мережі і всілякі гугли теж стежать і використовують інфу. Мова про те, що якби ти був впевнений, що твоє водіння дасть тобі знижку, то ти не був би проти цього стеження, але у тебе є підстави думати, що знижки не буде, а буде підвищення. Я думаю можна не продовжувати цю тему
-
По перше я не роблю реклес драйвінг від слова зовсім. По друге так мова саме про стеження бо якби це слово означе що хтось збирає інформацію про тебе, яка включає швидкість і динаміку їзди.
-
Ну так, я точно знаю що моє водіння не дасть міні знижки тому що я їжджу так як вважаю за потрібне і як безпечно в даних умовах дорожньої обстановки, а не як написано на знаках.
-
а у нас в місті і перегородок не було, прайвасі на максималках
23 Jan 2023, 01:02
Post 572763 of 627730
6 minutes ago