(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Основний консерн як раз в тому, що напряму ці дані використовувати неможливо через PIPEDA, а опосередковано, після того, як вони стали public domain, не заборонено. Ці ризики були наголошені після взлому Anthem в 2015, і саме через це з'являються такі законопроекти.
-
Ми вже тут, так шо можна міняти
-
PIPEDA - sets the ground rules for how private-sector organizations collect, use, and disclose personal information in the course of for-profit, commercial activities across Canada.
-
Самий зайобістий наш клієнт, by far
-
Воровані данні не можуть стати public domain. Це всеодно що я всі ваші данні викладу в інтернет і скажу що це тепер спільне ) Використовувати данні добути нелегальним шляхом - є незаконним
-
Не буди монстра згадками
-
Вся шкільна система з цими клятими PD days, early dismissals і всім іншим побудована на тому, що жінка не працює. І це сумно (те, що побудовано так, а не те, що працює чи ні)
-
Але тимчасово, багато хто, нажаль.
-
Для кого як, я досить довго залишалася вдома з дітьми. Пішла з роботи на 3 міс, ну всі так навколо мене ще в Україні робили, а виявилося - на роки. Бо я не розуміла, що таке мала дитина, ще близькі подруги не народжували, а колеги так розповідали, що три місяці достатньо побути вдома))
-
Якщо чогось не можна робити, це ніколи не зможе трапитися, я розумію. pensionresearchcouncil.wharton.upenn.edu/wp-content/uploads/2018/12/WP-2018-15-Klitzman.pdf
-
Або на тому що є родичі,які допоможуть
-
сумно здихає і думає, як він засяде за літкод після здачі грьобаного сітізеншіп тесту
-
Канада, на щастя, не робить як США і надає можливість провести якийсь час з дітьми, 1-1.5 року
-
Оце я розумію, вже вайтпейпер пішов в розмову ) а що до Канади а не США?
-
Яка саме? Я тест давно робила, ще рік тому
-
Ви живете де? До вас закони якої країни мають діяти?
-
Тобто тебе ця розмова надихнула здати свої дані?
-
І які канадські underwriter companies вам відомі? :)
-
А ви с страхуєтесь в Канаді чи Америці?
-
А які є хороші ancestry тести в Канаді?
23 Jan 2023, 01:02
Post 576100 of 627667
about a minute ago