(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
якщо без подушки і роботи то звісно крейзі) але все залежить від настрою і везіння)
-
Хтось розуміє, як воно взагалі жило в Києві? Нащо? Що це взагалі за істота
-
❗️«Блять, я всеми фибрами души ненавижу хохлов»: у Києві СБУ затримала чиновника "Укренерго", який відповідав за охорону стратегічно важливих об'єктів. За даними слідства, в розмовах з колегами він виправдовував дії РФ, у тому числі обстріли енергетики, "вихваляв Кремлівський режим", "мав сумнів про існування держави Україна", "виказував бажання масового вбивства українців". За інформацією ЗМІ, мова йде про Олега Грибенка, керівника департаменту безпеки НЕК "Укренерго". Йому світить до восьми років ув'язнення з конфіскацією майна. ㅤ 👉Запропонувати новину 👉Підписатись: @kiev_levyy_bereg
-
Наприклад, тут⬇️
-
ми якраз в сусідньому топіку говорили чи люди розумні істоти)
-
а ти здивуєшся скільки ще такої сволоти
-
Хм 8 років з конфіскацією, скільки там гнєзділову світить
-
ddinstagram.com/reel/DBGgCqAtMxL/?igsh=MW15d3FhcWF0MGsy
-
Tl;tr: ні
-
В мене немає повного розуміння, ну тихі ждуни вони просто люблять пуйла, а це що? Воно ж ненавидить всіх навколо. Чи воно чекає, що прийде русня і українці зникнуть?🤷🏼♀️
-
З роботою трохи краще зараз але все одно жопа, є приклад коли людина рік шукала роботу Яка проблема почати шукати до приїзду?
-
Це мабуть генетична русня, їх же позавозив совок
-
Начальник центру фізичного захисту та охорони об’єктів Департаменту економічної безпкеи ДП "НЕК "Украенерго" ну не керівник департаменту ж
-
так у катрана ж синій
-
Розумію 👌🏻 Ось тут є відповідь чому) Трабла невеличка
-
Дякую
-
youtu.be/0jU411euqhU Здається сталкер2 таки релізнуть в листопаді. Пішли превьюхи 😊 youtu.be/etBkfK65p_M
-
Мається на увазі що ми вже мусимо зʼїхати від хостів в Оттаві. Як варіант для нас поїхати у той же Галіфакс (тому що дешевше), і паралельно шукати роботу у Ванкувері. Якщо знайдеться, збирати валізи і летіти вже на роботу звідти.
-
Я б не орієнтувався на PR, Канада ж буде продовжувати довго...
-
Просто 10к бюджет для переїзду будь куди без роботи звучить крейзі, без привʼязки до локації
23 Jan 2023, 01:02
577774/638791
7 minutes ago