(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тю. То він буде тиждень їхати
-
не, привязав свій сібс і через кнопку Депозіт
-
Партнери хочуть зниження мобілізаційного віку із 18 років. У нас мобілізація з 25 років і ми поки що не бачимо для чого це міняти, — Зеленський Катарсис - Підписатися
-
Інтераком? Дивно, бо інша людина, яка вчора реєструвалась вже вчора там з'явилась
-
Сексист чи шо 😁
-
угу, з сібс акка свого
-
я ж казав що ти мужик
-
Корочше нема тебе у списку запрошених. А ти сотку вчора одразу закинув?
-
Hi John, how are you?
-
Треба було фотку аусвайсу 😁
-
Я не розумію якщо з 25-60 річними нічого не вдалося відбити то чого з 18-25 має щось помінятися?
-
Можливо тоді приймуть через пів року. Але рано чи пізно приймуть
-
Друзі, а ще таке питання..В когось була ситуація, коли ви з не профільною освітою (не технічною), але з купою досвіду практичного, подаєтесь як ІТ спеціаліст? Тому, що як ми знаєм в Україні дуже багато кейсів, коли люди працюють не по диплому. Чи це якось перевіряється тут і чи впливає в цілому на імміграційні програми?
-
Так уже оглашали же, там ракеты, припасы и тд
-
не ми тебе звільнили, а ти сам звільнився, і ніяких пособій
-
Не думаю що приймуть. Бусифікацію активізують тих хто приховується
-
зручна форма звільнень
-
🇺🇸 Зеленський заявив, що США в найближчі місяці будуть виділяти Україні "великі" пакети військової допомоги відповідно до одного з пунктів "плану перемоги". Також, за словами президента, найближчим часом в Україну можуть приїхати представники Білого дому зі зворотним зв’язком стосовно "плану перемоги" ℹ️ підписатися
-
Ого
-
Наступного року партнери вимагатимуть зниження віку до 16 і мобілізації жінок - приймуть вік не знижувати але мобілізовувати жінок медиків тільки і всі знову такі фух пронесло
23 Jan 2023, 01:02
2 minutes ago