(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не ми тебе звільнили, а ти сам звільнився, і ніяких пособій
-
Не думаю що приймуть. Бусифікацію активізують тих хто приховується
-
зручна форма звільнень
-
🇺🇸 Зеленський заявив, що США в найближчі місяці будуть виділяти Україні "великі" пакети військової допомоги відповідно до одного з пунктів "плану перемоги". Також, за словами президента, найближчим часом в Україну можуть приїхати представники Білого дому зі зворотним зв’язком стосовно "плану перемоги" ℹ️ підписатися
-
Ого
-
Наступного року партнери вимагатимуть зниження віку до 16 і мобілізації жінок - приймуть вік не знижувати але мобілізовувати жінок медиків тільки і всі знову такі фух пронесло
-
так, це жесть, ну як виявиться дуже мутна то шось будем думати ще
-
Та партнерам пох. Просто непопулярне рішення - перекладають відповідальність на злих партнерів, підігрівають про зниження віку до 18 і мобілізації жінок. До кінця року приймуть зниження віку до 21 і всі такі фух пронесло
-
Теперь говорит
-
ой бля.. бачу, ладно. а якщо в мене автодепозит в інтераку на сібс то мені треба спочатку його там вимкнути і потім коли мені хтось шле бабки то я в інтераку зможу вибирати між сібс і цим недомонобанком?
-
Не казав
-
Інколи здається що партнерам трохи невистачає системності в підходах, що ж...
-
ааа, он воно шо, ось вони плюшки)) так а оце вони завжди тиждень будуть ходити? чи це перший раз?
-
Ну то ж воно і є - ти залінкував сібс до eq в тепер можеш гроші ганяти туди-сюди. Так можна і з іншими банками зробити. А інакше тільки інтерак з його лімітами, або паперові чеки, або свіфт 😉
-
та я не шарю шо таке перекази через ефт
-
Ти хоч оцінив можливість прив'язати екстернал банк і робити перекази через ефт? Таке навіть не усі нео банки можуть 👍
-
Там же біда в тому шо багато багато баксів зависло невикористаними, то може це про них
-
ох уж ця канада з її логікою
-
У них здається нема реквеста, тому або зарегати на іншу пошту, або відключити автодепозит і обирати вручну. Бо здається якщо автодепозит вже є на це мило, то буде рандомно кудись падати, я хз насправді куди попаде 😁
-
а чого ти занервував? тобі менше 25?
23 Jan 2023, 01:02
Post 579008 of 627666
11 minutes ago