(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну то ж воно і є - ти залінкував сібс до eq в тепер можеш гроші ганяти туди-сюди. Так можна і з іншими банками зробити. А інакше тільки інтерак з його лімітами, або паперові чеки, або свіфт 😉
-
та я не шарю шо таке перекази через ефт
-
Ти хоч оцінив можливість прив'язати екстернал банк і робити перекази через ефт? Таке навіть не усі нео банки можуть 👍
-
Там же біда в тому шо багато багато баксів зависло невикористаними, то може це про них
-
ох уж ця канада з її логікою
-
У них здається нема реквеста, тому або зарегати на іншу пошту, або відключити автодепозит і обирати вручну. Бо здається якщо автодепозит вже є на це мило, то буде рандомно кудись падати, я хз насправді куди попаде 😁
-
а чого ти занервував? тобі менше 25?
-
Можеш глянути чи вже списались гроші в сібсі. після цього швидко вже має бути
-
Як пощастить. Зазвичай невеликі суми швидко. Буває день-два (бізнес). Максимум у мене було 10 календарних днів - 4 вихідних і свято 😁
-
ноуп, лежать
-
А який сенс? Просто тупо слати під каби?
-
угу, ворклайф беланс, хай відпочивають
-
❗️Президент Южной Кореи созвал экстренное совещание из-за перемещения войск КНДР в РФ — Bloomberg ✅ Підписатися на канал 🇺🇦
-
Їдуть корейчики "рускій мір звхищати"
-
Відпочивають, на вихідних наврядчи їх хтось буде турбувати
-
youtu.be/xCmjATvzBEU?si=QrNoTkyqOYPP9Qqu Якась журналістка каже ніфіга не вимагають питають звідки ми візьмемо людей, яка собі стратегія. Бо по їх інформації вже моб ресурс в нас закінчуються
-
Моб ресурс закінчується, 18-25 там ще є люди які якщо не добровільно підуть то підуть по повістці.
-
Ну очень интересно. Они ж не запад
-
я тільки знаю що коли ніякого диплому нема - то на Express Entry менше балів на роботі ніхто не питав про диплом, але може вони дивляться в резюме - тут вже ХЗ, вони ж не признаються прямо що “ми надаєм перевагу людям з профільною освітою”
-
Та хз я ж не в пентагоні і навіть в ОПу я ніякому єрмаку не потрібен 😃. Коли ботоксний казав в 22 що захід воює до останнього українця, я ржав з ідіота, 24 рік, виступ залужного який тільки підтвердив що захід дав нам зброї рівно щоб не програти - стаю зрадойобом
23 Jan 2023, 01:02
less than a minute ago