(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Або парагваю
-
У них люди розумні просто)
-
А є ще приклад франціі у 2св
-
Ми не закінчили про Ізраїль. Ще раз нагадаю. От приклад вдалої мобілізації. Де сили противника були переважаючи в усьому у відношенні майже усюди 1:2.
-
Можливо як би інші країни відправляли своїх солдат в Україну теж би не треба була мобілізація
-
Ірак і коаліція з 12 країн
-
Все съмочные павильоны РФ заняты съемкой ИПСО в декорациях Одессы и Житомира, Израиль не построили еще
-
Можна було б прививати любовь до сантехники, було б своє наворочене ракетне виробництво 😃💀
-
Я ніяку ідею не просовую. Всього лише ділюся своїми враженнями.
-
Почему-то нет
-
Привіт, друзі! Я зараз навчаюся на програміста в колледжi та шукаю ментора, який міг би допомогти мені з розвитком професійних навичок. Мені важливо знайти людину з досвідом, яка могла б ділитися порадами, підтримувати та допомогти з розумінням реальних задач у світі програмування. Я готовий до навчання та відкритий до спілкування. Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу чи рекомендації.
-
Ти сам з собою говориш? Ти 3й за день намагаєшся просунути якусь ідею яку сам додумав і намагаєшся її оспорити. Ще раз повторю для тебе, так пакувати людей - не нормально.
-
Хіба штати в афгані не витрачала в рази більше ніж зараз на Україну?
-
Вони думають ми готові з лопатами воювати як казав Кулеба тому і не дають багато
-
Почекай. Ти про персидську затоку чи про яку війну?
-
Все простіше - гроші і продуктові, логістичні ланцюги.
-
Захід же думав що ми через три дні зламаємось. Вони думають що ми адін нарот з рашками до сих пір, тому не хочуть сильно допомагати
-
Чо ви сретесь. Після мобки з 18 і жінок далі Потужний почне вимагати відправку діаспори щоб захистити демократичні цінності
-
Від ісландіі 2 людини.
-
uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D1%96_%D0%BA%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D1%96_%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D0%B2_%D0%86%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%83
23 Jan 2023, 01:02
2 minutes ago