(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Прикольна памятка про те як зберігати mental health на роботі
-
Зеленський ввів у дію рішення РНБО про ліквідацію всіх МСЕК з 31 грудня поточного року. До 31 грудня мають розробити законопроєкти щодо внесення змін до ККУ, які визначатимуть МСЕКів суб'єктами кримінальної відповідальності за незаконне збагачення. Також впродовж трьох місяців перевірять усі рішення МСЕК щодо встановлення інвалідності.
-
А то раніше ніхто не знав що у мсеку виключно козли працюють
-
за гроші ментал хелс не купиш хоча я думаю як більше получати можна хоча б клінінг наймати бо уборка мене доканує остаточно (після роботи) тобто хелс не купиш. а вільний час купиш
-
Цікаво яка заруба буде між амазоном і розеткою
-
Ни слова про хорошую сумму денег для ментал хелс 🥲
-
100% Але все ж таки цікаво, а де не козли в Україні працюють? Їх послугами хтось же користується крім прокурорів і політиків. Бо як новини не почитаєш, то абсолютно всюди корупція 🤷♂
-
а шо якщо відео з камерою це те що додає мені стрес, бо менеджер ще більше в стресі і ви такі обоє
-
Система ж
-
Ну если я переживаю постоянно что у меня недостаток денег. Дадут больше я не буду переживать.
-
А якби ловили і зараз не деяких а реально усіх, кохання було б 24/7 і новини про це летіли б щопівгодини
-
Ще з радянського союзу і по 2024 все всім було ок
-
Хтось цей відос із собакою з мінами бачив? Я щось пропустив
-
До чого тут я? Я намагаюсь мінімізувати відносини з державою. Саме з цих причин. Якщо ви хочете чогось добитися від держави, що ви будете робити у тих випадках що ви написали?
-
Цікава система. Ви собі теж зробили інваліда? Чи може хоча б чорнобильське посвідчення? Або учасника бойових дій? Якщо ні, то чому "система" на одних впливає, а на інших - ні?
-
Це як зробити монополію з лобі на верхах і жалітися що альтернатив нема/нічо не міняється.
-
Перестанеш переживати тільки тимчасово. Дуже скоро грошей знову не вистачатиме
-
"Там"- так, я про це і пишу, згоден.
-
Ну то озвучте.
-
Там якась європейська собака, не бостонська
23 Jan 2023, 01:02
Post 580632 of 627529
11 minutes ago