(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
для висвітлення відповіді на це питання, треба інсайд від тих, хто лишився і знає про найм
-
Ну за страховку можна трошки прикупити плюс зараз купу онлайн опцій дають работодавці типу доступ до апу де сидять онлайн психологи та ін)
-
Ніколи не мав з цим проблем. А те що компанії лейофають по 2-4 рази на рік, якось зменшує кількість аплікантів?
-
Про ображених згадайте ще, які у дитячих групах є майже всюди.
-
То база, бо типу чого ти інакше робиш на тій роботі, де ці всі поради потрібні))
-
Починається зі справок в школу якщо не хочеш на фізру ходити
-
І знов маніпуляція. Знову повертаємось до початку. Система побудована так що ці пенсіонери і інваліди(справжні), будуть роками доводити що у них не відросла кінцівка(що блін біологічно для людини неможливо). Затягуючи справи, вимагаючи додаткові обстеження і всяко знущаючись з людей. Чому люди повинні все життя боротися з системою? Да вони пошлють її нахер і все.
-
У нас був вчитель який настільки специфічно будував свої заняття, що досягнути критеріїв, навіть для відмінників по іншим предметам було неможливо. Тому що систематично вимагав гроші в кінці семестру. В лоб вимагати гроші прямо ніхто не буде, це як очікувати що війну і участь в неї юридично хтось визнає.
-
А в університетах? Там більшість за щось платить порєшать
-
Чатжпт мене обманує, а я не можу згадати назву українського фільму. %назва_міста%-%назва-міста%. згадав. www.imdb.com/title/tt19783714/ Люксембург люксембург
-
От би хоча б після випуску хтось його здав
-
А зараз колись улюблена срана росія як катком знищує село за селом, місто за містом....
-
він зізнався. явка з повинною. 10 год віртуальної тюрми
-
Не може такого бути, тут нещодавно казали, що це штучний інтелект, ти очевидно погано шукав
-
Дмитрий Кулеба рассказал, как ушёл с поста главы МИД. Мы взяли бутылку игристого вина, сигару, лист бумаги, ручку и пошли на балкон. Я закурил, выпил и написал заявление. Так всё и закончилось 🚬 Украина 24/7
-
Киньте ту гіфку з папіросою
-
Ну десь так було в часи орієнтовно яника. Пам'ятаю родичі виясняли і шукали. Потім зробили що деякі інвалідності пожиттєво робились. Тоді не потрібно було щороку доводити що нога чи рука виросла заново
-
Блін та там абсолютно всі інвалідності так робились. От від слова всі. Отримати інвалідність було неможливо щоб не платити навіть якщо в тебе залізобетонні причини. Пам'ятаю колись давно Д До війни ставки були 50% річної пенсії, якщо є причини і 100 якщо немає, ще були завжди щорічні комісії. Я трохи не шарив нафіга робити якщо просто всю пенсію віддаєш - але це якраз типу плючшки Кщо в тебе якась робота така цікава була
-
а що людям не сподобалось?
-
у антоніо лукіча хороші фільми
23 Jan 2023, 01:02
Post 580693 of 627667
10 minutes ago