(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Реально? Мені здавалось що це фігня якась і я навіть трейлер не глянув
-
багато матів але ми ржали
-
люксембург х2 топ фільм
-
Може бути. Зараз знайомий втшник в Україні теж ніби майже безплатно зробив 3 групу, і це вже під час війни. До війни він не хотів тим паритись і казав що купу часу і грошей.
-
Мабуть залежить від конкретного мсеку. У мене двоє родичів без проблем отримали 1 та 2 групи. Ну там очевидні були хвороби. Тобто десь отаке як в тебе, десь гладко +/-
-
Date and time of round: October 22, 2024 at 14:07:18 UTC CRS score: 539 (Canadian Experience Class) Invitations: 400
-
❗️МСЕК ліквідують з 31 грудня, повідомив Зеленський, ввівши у дію рішення РНБО. Впродовж 3 місяців перевірятимуть рішення МСЕК, щодо встановлення інвалідності посадовцям, рішення, які є необґрунтованими — переглянуть ℹ️ підписатися
-
Яким саме людям? То ж ФАБ пише 🤷♂
-
Привіт, я десь бачив доставку української їжі, де можна було заказати одразу на тиждень, але загубив лінк. Хто знає про таке?
-
Хз, чисто на харизмі хлопців акторів виїхали, як на мене... Краще 90% контенту нетфліксу, але 5/10 як на мене🤷♂
-
ще не подавався нікуди, і не знаю своїх балів. Хай падають, коли я вже буду в пулі :)
-
"Щас уволим всех военкомов и будет хорошо"
-
До речі там же когось мали в повному складі відправити на фронт, а потім щось забулось якось
-
t.me/uaitincanada/98160/643817
-
Ти серйозно вступив у дискусію про мсек а потім вирішив скинути про це новину? 😁
-
Зі скріншотом указу
-
Не бачив все. До того ж це лачен.
-
О, може то і пояснення. Я трохи застав то.
-
розумію, я цього всього не застав і тому це виглядає смішно
-
В мене дуже негативне враження від Люксембург-Люксембург. Якийсь повний треш, який висвітлює всяке гівно, шо в нас було в 90-х: тіпочки, розборки, хамство і купу інших негативних штампів... Було дві думки після перегляду: - нафіга я витратив свій час на то - якого фіга нас малюють такими?
23 Jan 2023, 01:02
3 minutes ago