(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в стаканчиках бимба. а вот торт тирамису тот да. объемы сахара даже у коня вызовут спидорак.
-
Если это целесообразно да, если понимаю что толку не будет - нет
-
Ти з БЦ?
-
Дуже складно по всіх банках походити в короткі строки зробити пре-апруви. Ну, це на мій погляд. Просто це все так індивідуально. Не те що в Україні- на сайтах пошарився і й зробив "аналіз ринку")
-
Для нас именно тирамису был ту мач. остальные хорошие, согласен.
-
Походу на смак і колір як то кажуть, мені костко торти в більшості норм по цукру, один був навіть не солодкий (а у мене рівень сприйняття солодкості нормальний), а от все що в стаканчиках і тд засолодке
-
я бы посоветовал купить тогда чизкейк там же. немного ту мач карамели, но если есть просто чизкейк то супер. как в АТБшке 😄
-
🥁🥁🥁 Ура! Ми запустили The Test Tribe Vancouver Chapter, спільноту для QAs у Ванкувері. Доєднуйтесь! The Test Tribe 1st Vancouver Meetup, Wed, Oct 23, 2024, 6:00 PM meetu.ps/e/NtYDL/YppPm/i
-
Та, то правда. На етапі пре апрувів вони не дадуть найкращих рейтів зазвичай, бо то ж заморожується рейт на пару місяців. Варто торгуватися після того, як продавець прийняв офер. В нас мортгедж брокер апрувнув на 4.69% 3 роки фіксований рейт, не іншуред. Забукав апоінтмент в найближчому відділенні CIBC мітинг на наступний день і ті на зустрічі запропонували 4.09% на тиждень замих умовах. Економія більше 5000 за три роки
-
Makes sense. Завтра ще цікаво що відбудеться
-
Та що ви всюди про їду і про їду 🍖
-
Ага
-
Типу go.dev/tour?
-
От тупо теж саме
-
А далі в продакшені вчусь 🙈
-
Мені трохи були незрозумілі *,&то питався чатжпт
-
Ну в мене гошники на проекті казали дивитись те що є в документації. Там в курси і плейграунд
-
Я просто просив чатжпт перекласти на typescript чи python якийсь код з го. Щоб краще зрозуміти.
-
Поняв
-
колись відкривав свій перший аккаунт банківський в монреалі і побачив ось такий плакат на стіні в скошабанку. Про різні портфелі і ризики:
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago