(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це найкраще місто в Україні бо там в мене будинок за містом, фактично рахується Дніпро але там грінлайн вже, очерет, фазани бігають до мого будинку а тоді назад в очерет ховаються.
-
Офіси
-
NEO теж ріже відсотки: We’re writing to let you know that the interest rate on your High-Interest Savings account (HISA) will be changing from 4.00% to 3.00%, as of November 1, 2024.
-
Loblaws це скам. Я взагалі не розумію як туди можна в здоровому глузді піти другий раз після того як ти побачиш ціни.
-
А це згорає, once in a lifetime opportunity
-
Крім того, RRSP переноситься
-
Якщо ви не знімаєте їх на купівлю, то воно трансфериться в RRSP Тобто 2) якщо у вас забиті вже RRSP на цей рік, це гарний варіант
-
Березанівка/Передова/Полтавське шосе?)
-
Ви можете відкладати 5 років після відкриття рахунку
-
Бо це 1) зменшує базу оподаткування протягом 5 років
-
Єдине, що я не знаю - якщо ви НЕ відкрили цей рахунок до купівлі, чи можна це зробити після. Гроші відкладати можна 100%. Перевірте цей момент
-
Підсумовуючи, якщо ви добре заробляєте, то податки є сенс знижувати максимально, бо це ті гроші, які ви вже не побачите🥲
-
3) це також вигідно, коли у вас ще немає contribution room (наприклад, одна людина в родині не працює, в неї нема contribution room в RRSP)
-
у яблука навіть бомж-модель SE 2 буває у варіанті з LTE
-
Конфіскувати статки керівників МСЕК неможливо, їм загрожує лише стаття про недостовірне декларування, – голова НАЗК. Для співробітників медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) передбачене покарання лише за внесення недостовірних даних до декларації про майно та доходи, норми законодавства про конфіскацію необґрунтованих активів на них не поширюються. Як вам такі закони? Приєднатися | WARSHAL ✙
-
Причому приходиш в суперстор і в зерс Один і той самий товар від їх бренда presidents choice Одні й ті самі вантажівки його розвозять В суперсторі 13.99, в зерс 16.99 🤷♂ Між цими двома багато overlap в асортименту, з nofrills мабуть менше, але там можна ще більшу різницю знайти
-
Тобто в тіло я не зможу закинути, вірно?
-
ChatGPT моєму татові: «Вибачте, що припустив неточність». Тато: «Вибачення прийняте.» А міг і не прийняти
-
Ні, не відкрила. Угоду ще не закрили
-
Ти робив таке? Бо точно така ситуація у мене, ми подали заявку на новий стаді перміт але вже тижня три ні слуху ні духу
23 Jan 2023, 01:02
4 minutes ago