(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, робив візітор рекорд (дитині 4 роки).зайняло десь 4 тижні. тепер подався на візу і чекаю. Потім ще треба паспорт буде відправити на вклейку самої візи.
-
Hello, I hope this message finds you well. I am a full-stack developer with one year of experience in creating responsive and user-friendly websites and applications. I have a solid foundation in HTML, CSS, JavaScript, Python, Django, and SQL, and I'm passionate about delivering high-quality solutions that meet client needs. If you have any upcoming projects or require assistance with your current development tasks, I would love the opportunity to collaborate with you. I am flexible with my schedule and can adapt to project requirements to ensure timely delivery. Please feel free to reach out if you’d like to discuss potential oppo
-
Ви взагалі можете витрачати їх не на мортгідж. Хоч на відпустку у Мексиці
-
Ну в тому числі для того - там і closing costs можна і тп, саме про тіло то питання з вашим банком
-
А, мабуть ви хочете ті гроші кинути в тіло мортгіджу? Саме для того воно і є
-
Ага, дякую, 4 тижні в мене ше не пройшло
-
Тому вигідніше вам не закривати його знявши тільки 16, а не знімати та буде 40 towards RRSP
-
Але зняття зрошів тригерить закриття акаунту
-
Там протягом 12 міс транзакції можна зняти. Все що на момент зняття є. У вашому випадку 8*2 людини = 16 тис
-
Вот тут не ясно че так. Надо смотреть конкретно в чем разница. Но я не могу объективно выбирать, для меня есть только Хонда 🫶🏻😄
-
40К це досить багато, вам з Калгарі в Едмонтон на роботу?🙃
-
Plug in hybrid тогда - батарея больше, может ехать чисто на электричестве и не надо бензин тратить вообще.
-
Тільки в марці, вона ще й всередині як з минулого покоління і карплей/андроїд авто, здається тільки по шнурку
-
А прийняли той закон по якому можна заплатити і якусь суму і не сидіти. Пам'ятаю був кіпіш але чи прийняли щось забув
-
У мене заявки на дитячі стаді перміти висіли в обробці з 30 березня. Тиждень тому запросили Enrollment letter зі шкіл і дали дедлайн - тиждень. Ну шо, довелося напрягти школи і School Board, щоб вони мені то надали в рекордно короткі терміни, за пару днів. Сьогодні завантажила. Подивимось, як швидко оброблять
-
Ну то есть дороже и хуже получается? Типа Хонда дороже Тайоты?
-
Або рандомний лак, або анлак:) Але мені прям дуже швидко і не треба, попередні стаді перміти ще діють до 25 року
-
У них разная гибридная система. Тойота была первая, и придумала простую и дешёвую систему. Но явно обложили патентами, и другим производителям теперь приходится выкручиваться. Тойота может ехать одновременно и на ДВС, и на электро, и менять их соотношение туда-сюда. А Хонда до 80км/ч - 100% электричка. А после 100 - только ДВС. И у неё мощнее моторы и больше батарея, что влияет на цену.
-
Якщо ми говоримо про реальну економію враховуючи всі фактори то ви не повірите. Це міні купер кантрімен
-
До 31 березня було безкоштовно, тому мабуть і низький пріоритет…
23 Jan 2023, 01:02
23 minutes ago