(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А я не бачила, що це про номінацію) ні, не можна звичайно
-
Неможу відедітати
-
Propaganda works best when those who are being manipulated are confident they are acting on their own free will.
-
Та немаю якихось побажань, усі опції херові
-
Я у знайомої побачила, що її сестрі в 6му класі дають домашку "розставити слова в алфавітному порядку", чи визначити кількість складів в слові. Кількість складів їх вчать визначати хлопками. Це ок для Канади?
-
Пропоную уроки гри на фортепіано. Для усіх рівнів і віку. Працюю у музичних школах і знаю іспитові вимоги RCM і просто for fun!
-
Це саме наш випадок
-
Головне щоб ті хто робить пропаганду самі не почали в неї вірити
-
Де саме?
-
Ой, точно) Торонто, Етобіко
-
Цікаво послухати. Не чув нічого про це. Чув лише про UpWork and Fiverr. Але трішки спробувавши і не отримавши жодної відповіді перестав навіть відгукуватись. А взагалі які є варіанти додаткової роботи крім цих? Думки експірієнс з цього питання?)
-
Ну мені казали там 100-150usd за годину рейти. Хоча стартує наче з 60
-
Обідно
-
я вижу что очень много работы внутри сша и в стартапах опять же внутри страны. Канаду вообще не хотят брать, латам как альтернатива внутреннему пулу исполнителей
-
все что видел не густо. может когда-то было.
-
в этом плане Канада сосет. дорогая, исполнители едва ли на том же уровне что бедные страны (объективно тут специалисты не очень). смысл отсюда брать людей.
-
такие дела ¯\_(ツ)_/¯
-
фактически да
-
Цікаво, тобто прям дискримінують по країні?
-
А бля, там ще й таймінг в 10 років, ясно понятно
23 Jan 2023, 01:02
Post 582362 of 627722
3 minutes ago