(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так
-
а для чого вайз? для такс рефанд? дякую
-
Так вроде трактора снегоуборщики поголовно с синими ездят.
-
не завалять треба уважно дивитись, як вони транспортують Мені чим Юхол сподобався, що тобі дають контейнер і ти сам там все навантажуєш + дають мяку таку тканину, що в мене приїхало за 4к км все ціле і майже так сама, як я розклав
-
Прикольно. Це у вас мабуть у Торонто і Ванкувері іт провінції і там сканери вже розвинуті
-
десь 90% скаму мені дублюють китайською - розвинені і взагалі не паляться)
-
їх більше)
-
Вот что за прикол именно с китайским спамом? Вот прям постоянно press 1 for Chinese. Китайцы сильно доверчивые или что?
-
Я їх саме так напочатку і відрізняв, робот по телефону пропонує обрати мову англ або китайську, замість французької 😁 Тепер просто не відповідаю, якщо номер не підписаний
-
скамери телефонують часто, і в першу чергу все говорять китайською (звісно IVR працює). Але гугл детектить спамерів дуже гарно, в 99% пише що це спамер + я репорти кидаю також
-
Вітаю! Чи хость зтикався з продовженням ворк перміту з паспортом, в якого закінчується термін дії (~6 місяців)? Еміграційний консультант сказав, що є якись спосіб, але він не сказав що конкретно треба робити. Я поки знайшов такі опції: - податись на Bridging work permit, але там треба AOR по PR (не знаю скільки його мені чекати); - податись на звичайне подовження але з пояснювальним листом; Поділіться, будь ласка, досвідом з цих опцій, або ви знаєте ще якісь варіанти?
-
на kijiji класніші товари попадаються, але там пошук і перегляд результатів відстійний
-
фб топ. мене не скамили :)
-
Мабуть вони ЦА. Ще на фейсбуці скама море. Більше в рази, ніж на олх. Там він і в постах, і в рекламі, і у приватних, якщо щось продаєш. Взагалі фб помийка ще та🤢
-
капець, що там за пічки такі розміром з сауну?
-
А ви не дізнавались про варіант відправити коробки поштою?
-
заряджаю вночі повільною зарядкою. на фоні він щось звісно робить, але не жере активно батарею
-
Ога Якщо ми на початку 2000х з NiMh 😂 Ти коли телефон ставиш на зарядку, вирубаєш його, чи він там лежить happily slowly draining the battery?)
-
youtube.com/shorts/xxl0abkmy0A?si=1G8mgsTim4No5p6P
-
я знайшов хоч якесь виправдання )
23 Jan 2023, 01:02
Post 583456 of 617997
20 minutes ago