(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Воно схоже на велику залізну душову кабіну з товстими дверима. Туди в декілька поверхів заходять підноси з хлібинами для випічки, як у духовці. Просто воно метри два заввишки
-
Нічого собі. У нас воно більше 2 днів не стоїть, і це максимум
-
мова про галлон?
-
Так, діти пʼють, ну для однієї людини нехай літр
-
Так через жовту можна поворачувати
-
Там зараз в subway другий футлонг в подарунок, так шо любителі бутербродів майте на увазі 😁
-
Рівень зп та інше в лідерах Рочків 5-10 було б в топі ще кава/печиво та курси англійської
-
Є хтось з UI design? Є якийсь максимально простий тул щоб задрафтити web interface з дропдаунами та ін, просто для concept?
-
Люди ж розумнішають з віком. Дайте щось реальне, а чашку кави за 8 баксів я можу купити собі сам
-
Саме так, це буде нормальна така кава, і як накинуть всього 1000/міс, можна нею хоч залитися, але такою, як саме ти хочеш
-
якщо знайдеш такий тул - скажи
-
слова дорослої людини 🧐
-
у фігми був ai генератор
-
Звичайно, голі стіни це ні, і за їжу та диванчик на поспати я дякую, але заради цього на роботу не піду, і це вирішальний фактор реально коли навкруги всі в сараях працюють
-
Ці всі заманухи типу їжа в офісі, душ та зал в офісі, все-що-хочеш-аби-ти-жив-в-офісі мали wow ефект на людей колись, а зараз в той сяючий офіс Амазон людей батогом загоняє
-
у штатах через подвійну жовту можна повертати
-
Ковід?
-
Приветствуем ! В наличии: большой ассортимент cuгарет тaбaka, cнюca. Так же продаем ЕІf bаr, Нееts ,Nео и Теrеа. Устройства Iqos и Glo Также доставляем продукцию под заказ из Украины (Лекарства, косметика и тд )
-
В Канаде тоже. Обгонять нельзя, но в Онтарио можно.
-
Balsamiq не?
23 Jan 2023, 01:02
Post 583509 of 618281
3 minutes ago