(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Конечно. Тебе экскурсию проведу
-
Микола а ти збираєшся вернутись в Луганськ?
-
Мне все равно. Ты мне приписываешь какую то дичь. Я тебе ответил тем же ты что-то дальше пишешь 😄😬
-
Я не вважаю що здобуття Україною незалежності це неправильно. І Кравчук хоча б не став як Лукашенко президентом на тридцять років
-
archive.is/X43PU @Dan783 і що, воно працює?
-
ну юнит тесты и я генерирую. технически они около 30% от обьема PR
-
Я взагалі хз про що мова. Ну окей, вміє кодова тулза пропонувати куски коду дуже маленькі, але це тіпа 0.01% усього коду який я пишу, лол
-
"Міша, всё фігня, давай по-новой..."
-
В нас така, 9 місяців використовуємо, дуже задоволені. До неї ще є кріплення типу прищепки
-
a.co/d/9HaKqc1
-
Я в AI і теж роботи є багато ттт
-
Велика спальня == багато повітря, свіже повітря == кращий сон. Ніякої філософії. Але тут вже справа можливостей та приоритерів, та хто як звик
-
Трохи шкодую що Донецьк свого часу не глянув. Але Луганськ... нє ))
-
Це як де краще спати на ліжку чи на дивані. Донедавна(років 10 -15 тому) вважалося що на дивані краще бо він менше місця займає) можна скласти та гостей посадити)
-
Може для вас варіант в Европу за новим паспортом зʼїздити? Чи у вас не має ВОД?
-
Не знаю чи допоможе то вам. Коли подаєтесь на ворк перміт, вам приходить лист в якому. Написано зо ще скілько то місяців ви можете працювати пока ваш ворк перміт розглядають
-
1-1 кожні 2 тижні це сильно...
-
Застосунок «Дія» увійшов до списку найкращих винаходів світу у категорії «Програми та програмне забезпечення» за версією журналу TIME у 2024 році. Оце круто, Дія топ
-
Коли «заженуть» назад в офіси - тоді і «оживе» ринок.)
-
Це не тоді коли працюєш з дому, чи креветки любиш готувати. Бо спати на кухні таке собі
23 Jan 2023, 01:02
15 minutes ago