(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Должны бы расчистить, почему нет🧐 ну и ты бы не на дикие поехал, думаю, там купаться не супер
-
Я більш прагматично дивлюся. І погоджуюся що це такі політичні танці для Квебеку
-
Ну от. Більше народу, більше споживачів, рост економіки, тримання або накручування вартості житла. Це ж плюси? А ще більше народу, не дуже освіченого бо вимоги мінімальні. А що таке електорат не дуже вумний ? Мрія просто
-
Непонятно яке співвідношення, але все таки...
-
Не розглядайте французький стрім як стрім для кандидатів, які знають тільки французьку. Подивіться на то як на стрім, який заставив вивчити людей не тільки англійську, а ще і французьку на доброму рівні
-
Ух. Не думал что кто-то решится в Африке поучиться ради Канады 😬🍾
-
Прямо всі амбіційні приїжджають, з планами на власну хату, приватну школу для дітей і зп в 100т) 25т плюс бенефіти на купу дітей і життя вдалося
-
Ну якби мені в 12 подобалось би грати в куколки, і задивлятися на хлопців, то я можу і задумався би про свою стать
-
Ну если за руль алкоголь или работать - они могут навредит окружабщим Писю на писюн помнять вроде могут навредить только себе
-
Нафіга їм Квебек? Їм всюди нормально буде, бо рівень життя на мінімалку в Канаді для них просто фантастичне життя
-
Ти, коли тобі було 12, був такий, "ага, ну ось і прийшов той день, коли час обирати стать. Хмммм... добре, червона кнопка, буду хлопчиком" - так все було? I'm all for diversity and rights, але дозволяти 12-річним дітям приймати life altering decisions - це ідіотизм Значить алкоголь воно ще 6 чи 7 років пити не може, за кермо сісти ще 4 роки не може, сигарети купляти 6 чи 7 років не може, працювати ще 4 роки не може, а от вирішити змінити собі стать та приймати гормональні блокери - why the fuck not
-
Вот, прекрасний приклад :) але політики собі очок заробили на тому стрімі :)
-
На арабатке было норм на диких. Ну и тут много есть отзывов про дикие, все норм. Просто немного непонятно, что за дичь такая - закопаем, пусть к нам за бабло ездят…
-
В не дуже розумному електораті є сенс. Але ж, як писали вище, вони все одно поїдуть до Квебеку. Так би можна було одразу в Квебек запрошувати, але ж вони у себе поставили на паузу 2 основні програми. Хочуть, щоб навантаження на ринок житла, лікарів і іншу інфраструктуру хоча б тимчасово пішло на інші провінції? ... та наче не дуже план виходить
-
В мене подруга зараз отримала пр бо здала френч на мінімум. За 7 міс його вивчила. Тест сказала дуже легкий. Рівень мови не достатній аби її використовувати в побуті. І не збирається. Так що вивчення мови заради ПР це Потьомкінскіє дєрєвні
-
В Оттаві вже норм розбавили
-
Вообще жесть, надо почитать, как это отель такое сделал?! Как будто у них бесплатные источники отбирали клиентов
-
Або щоб не тільки сюди Індо Китай вести і кимось розбавити
-
Ну і думав би я напевно між чи я гей, бі, чи жіноча стать
-
Та, теж усміхнуло, що за 100 років нічо не змінилося))
23 Jan 2023, 01:02
about 4 hours ago